- Resim Silinmiş.
iphone 4 masaüstünü göster :))
· 29 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
wayy bizde anca çin malı takılalım 😄
Abi bunlarda birden fazla masaüstü olmuyomu. 😜
iphone'miz yokki gösterelim. ashamed0003
Görmemişim iPhone'u olmuş hesabı, sürekli iPhone konuları açılmaya başladı bende olduğu zaman kimse açmadı ki havamızı atalım 😜 ama HTC HD2 ile hava atabilirim gerekirse 😆
Abi bunlarda birden fazla masaüstü olmuyomu. :P
oluyor sağa çekince önsayfa yeterlidir summer3:
Görmemişim iPhone'u olmuş hesabı, sürekli iPhone konuları açılmaya başladı bende olduğu zaman kimse açmadı ki havamızı atalım 😜 ama HTC HD2 ile hava atabilirim gerekirse 😆
walla görmemişim ip4 yeni aldım sevindim çocuklar gibi hemde neutral1
@extra
Reyiz sana bitiyorum, tekrar hayırlı olsun iP4 güle güle eskit ama dikkat edelim kayalıklara düşmesin sonra Monalisa oluşuyor ekran da 🤤
Reyiz sana bitiyorum, tekrar hayırlı olsun iP4 güle güle eskit ama dikkat edelim kayalıklara düşmesin sonra Monalisa oluşuyor ekran da 🤤
ya ip olanın halide bir başka oluyor 😜
U
Unforgiven
⭐ 17y
iPhone yok, BlackBerry Torch 9800 olur mu? 😆
iphone bir yaşam tarzıdır 😎
iPhone'un arkasında deliklermi oluşmuş 😜
Abi viber numaranı alayım konuşalım. 😁
Telefonun kablosunu kuzenime götürdüm geçen gün şarjı çok azdı , gidip almaya üşeniyorum hem de yürüyecek mesafede 😜
Telefonun kablosunu kuzenime götürdüm geçen gün şarjı çok azdı , gidip almaya üşeniyorum hem de yürüyecek mesafede 😜

Telefonun kablosunu kuzenime götürdüm geçen gün şarjı çok azdı , gidip almaya üşeniyorum hem de yürüyecek mesafede :P
viper deli birşey ya iphone sahipleriyle ücretsiz konuşuyorsun awwww bayılıyorum viper'a 🙏
Telefonun kablosunu kuzenime götürdüm geçen gün şarjı çok azdı , gidip almaya üşeniyorum hem de yürüyecek mesafede :P
viper deli birşey ya iphone sahipleriyle ücretsiz konuşuyorsun awwww bayılıyorum viper'a 🙏
etrafımda iphone'u olan yok ki. Öyle boş boş duruyor daral:

C
crazyhektor06
⭐ 15y

C
crazyhektor06
⭐ 15y
U
Unforgiven
⭐ 17y
iphone bir yaşam tarzıdır 8)
dokanmadan karar verilmez neutral1
U
Unforgiven
⭐ 17y
yalnız Okan Abi menüyü çok güzel yapmışsın bravo
http://img412.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img412/9945/69515176.jpg
iPod değil iPhone. ^^
C
crazyhektor06
⭐ 15y
Farketmez aksam onuda koyarim^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap