Icerige atla
Extraloob

iOS 6.x Cihazlar İçin Bugün JailBreak Çıkıyor !

· 7 Yanıt · 847 görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
iOS 6.x Cihazlar İçin Bugün JailBreak Çıkıyor !
- Resim Silinmiş.

Bugün ya da en geç yarın iOS 6.x sürümünde bulunan cihazlar için jailbreak çıkıyor 🍺

http://evasi0n.com/
7 Yanıt
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bugün saat 6 da
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Çıkmış jailbreak.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Jailbreak kadar eziyet bir şey hatırlamıyorum, telefon kapanırsa bilgisayarsız açılamıyordu, safari açılmıyordu appler buga giriyordu falan.
Androide geçin kurtulun 🍺
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hacım senin dediğin tethered jailbreak , bir işe yaramaz o.Burada çıkan untethered jailbreak ve kapandığı zaman bilgisayara bağlaman gerekmiyor 😊
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Hacım senin dediğin tethered jailbreak , bir işe yaramaz o.Burada çıkan untethered jailbreak ve kapandığı zaman bilgisayara bağlaman gerekmiyor :)

Yine de Android gibi bir işletim sistemi varken iOS çekilir mi 😁
Root yapmaya gerek bile yok, ama gerekirse yap, sonra root yetkisini geri kapat, böyle serbest ve güzel bir işletim sistemi olur mu ya...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hacım senin dediğin tethered jailbreak , bir işe yaramaz o.Burada çıkan untethered jailbreak ve kapandığı zaman bilgisayara bağlaman gerekmiyor :)

Yine de Android gibi bir işletim sistemi varken iOS çekilir mi 😁
Root yapmaya gerek bile yok, ama gerekirse yap, sonra root yetkisini geri kapat, böyle serbest ve güzel bir işletim sistemi olur mu ya...

Valla hacım iOS'u savunacak değilim zaten şu ana kadar hiç apple cihazı da kullanmadım denilebilir hep android kullandım ama öğrenmek lazım diye bugün ipad sipariş ettim.Hani dediğim gibi çok bir bilgim yok kullanmadım ama okuduğum yazılardan jailbreak yapıldıktan sonra her şey yapılabiliyor sonucunu çıkardım.Neyse , bekleyip göreceğiz 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: