Icerige atla
Extraloob

iOS 6 hk.

· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
iOS 6 ile ilgili birkaç kötü yorum okudum. iPhone 4S'im var, güncelleyenlerin yorumlarını alabilir miyim? Google Maps, YouTube uygulamaları yokmuş galiba.
17 Yanıt
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Ben bugün ipodu güncelledim pek bi değişiklik göremedim 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Google maps yerine kendisininkini kullanıyormuş ve söylendiğine göre dandikmiş.Youtube uygulamasını da store'dan indirilebilecek diyorlardı ama bir fikrim yok.
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Şimdi baktım da youtube yokmuş ama appstore'dan indirilebiliyor.
C
Crusade ⭐ 18y
burak niye güncelliyorsunki güncelleme yapıcaksın birşey değişmicek sadece jailbreaktan olucaksın yenisinin çıkmasını bekliceksin 😄
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
burak niye güncelliyorsunki güncelleme yapıcaksın birşey değişmicek sadece jailbreaktan olucaksın yenisinin çıkmasını bekliceksin :D

Oğlum jailbreak'li değil ki benim telefon. Koymaz o yüzden yani. Bir de güncelleme yapınca telefondakiler silinmiyor değil mi öyle bir şey yok?
C
Crusade ⭐ 18y
burak niye güncelliyorsunki güncelleme yapıcaksın birşey değişmicek sadece jailbreaktan olucaksın yenisinin çıkmasını bekliceksin :D

Oğlum jailbreak'li değil ki benim telefon. Koymaz o yüzden yani. Bir de güncelleme yapınca telefondakiler silinmiyor değil mi öyle bir şey yok?

Bilgisayara bağladığında sync yapar geri yükler silinse bile
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Güncelleme yaparken bilgisayara bağlı olması gerekiyor mu? Şarjda, prize takılı.
C
Crusade ⭐ 18y
Güncelleme yaparken bilgisayara bağlı olması gerekiyor mu? Şarjda, prize takılı.

Untethered çıkmamış yani telefon kapanınca restore yapmadan açamıyorsun ios6 jbde =p
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Direk telefondan yazilim guncelleme yapabiliyorsun galiba ama ben bilgisayara baglayip itunes'dan yaptim
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Duyduğuma göre hatalar varmış, yeni Maps çok kötüymüş. Zaten güncellemeyi denediğimde hata verdi, en iyisi beklemek. ^^
O
OguzzzZz ⭐ 15y
Bugün deniyeceğim
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Ben kurdum ama pek begenmedim simdi kasiyor biraz 😄 jb olayindan anlayan varsa cikinca banada yardim etsin lutfen 😜
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Yeni Maps o kadar kötüymüş ki gazetede haber yapmışlar. bkz; Vatan
Advance
Advance ⭐ 18y

"Bu map bir harika dostum"
lemonade
lemonade ⭐ 17y

"Bu map bir harika dostum"

😁
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y