iOS 6 ile ilgili birkaç kötü yorum okudum. iPhone 4S'im var, güncelleyenlerin yorumlarını alabilir miyim? Google Maps, YouTube uygulamaları yokmuş galiba.
iOS 6 hk.
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Ben bugün ipodu güncelledim pek bi değişiklik göremedim 😄
Google maps yerine kendisininkini kullanıyormuş ve söylendiğine göre dandikmiş.Youtube uygulamasını da store'dan indirilebilecek diyorlardı ama bir fikrim yok.
Şimdi baktım da youtube yokmuş ama appstore'dan indirilebiliyor.
burak niye güncelliyorsunki güncelleme yapıcaksın birşey değişmicek sadece jailbreaktan olucaksın yenisinin çıkmasını bekliceksin 😄
burak niye güncelliyorsunki güncelleme yapıcaksın birşey değişmicek sadece jailbreaktan olucaksın yenisinin çıkmasını bekliceksin :D
Oğlum jailbreak'li değil ki benim telefon. Koymaz o yüzden yani. Bir de güncelleme yapınca telefondakiler silinmiyor değil mi öyle bir şey yok?
burak niye güncelliyorsunki güncelleme yapıcaksın birşey değişmicek sadece jailbreaktan olucaksın yenisinin çıkmasını bekliceksin :D
Oğlum jailbreak'li değil ki benim telefon. Koymaz o yüzden yani. Bir de güncelleme yapınca telefondakiler silinmiyor değil mi öyle bir şey yok?
Bilgisayara bağladığında sync yapar geri yükler silinse bile
Güncelleme yaparken bilgisayara bağlı olması gerekiyor mu? Şarjda, prize takılı.
Güncelleme yaparken bilgisayara bağlı olması gerekiyor mu? Şarjda, prize takılı.
Untethered çıkmamış yani telefon kapanınca restore yapmadan açamıyorsun ios6 jbde =p
Direk telefondan yazilim guncelleme yapabiliyorsun galiba ama ben bilgisayara baglayip itunes'dan yaptim
Duyduğuma göre hatalar varmış, yeni Maps çok kötüymüş. Zaten güncellemeyi denediğimde hata verdi, en iyisi beklemek. ^^
Bugün deniyeceğim
Ben kurdum ama pek begenmedim simdi kasiyor biraz 😄 jb olayindan anlayan varsa cikinca banada yardim etsin lutfen 😜
Yeni Maps o kadar kötüymüş ki gazetede haber yapmışlar. bkz; Vatan

"Bu map bir harika dostum"
"Bu map bir harika dostum"
😁

😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap