B Baris Chn OP ⭐ 15y 15 yil once #1 İos 4.3 yayınlandı unlock ve jailbreak bekleyenler uzak dursunlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J JetHomme ⭐ 19y 15 yil once #2 JB'sini bekliyorum..ps: niye uzak duralım ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Baris Chn OP ⭐ 15y 15 yil once #3 Unlock bekleyenler eğerki 4.3 sürümüne yükseltirse baseband yükselir4.2.1 shsh kaydı olmayıp yükseltenler 4.2.1 sürümüne geri düşüremezler.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 15 yil once #4 4.1'de bir sıkıtı yok zaten böyle iyiyim o zaman ben. 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Baris Chn OP ⭐ 15y 15 yil once #5 4.1'de bir sıkıtı yok zaten böyle iyiyim o zaman ben. 😆4.2.1 jb var yükseltebilirsiniz airprint felan var kullanıyorsanız 🎅 ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil