🤘 🤘 çok sinir oldum nerden yükledim ya 😞
io6 ya dönüş var mı şuan ios7 den :D
· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
sadnessla1 sadnessla1
Facebook zaman tüneli için de bundan uzun zaman önce buna benzer bir başlık açılmıştı :p
ios6da en sevdiğim şey ekranı sola çekince arama kısmı geliyodu o güzeldi; ancak ios 7 daha bi akıcı geldi bana
ios6da en sevdiğim şey ekranı sola çekince arama kısmı geliyodu o güzeldi; ancak ios 7 daha bi akıcı geldi bana

Blackberry Desktop programı ile telefonu pc'ye bağlayıp istediğin şeyin sürümünü değiştirebiliyorsun fakat ios'u bilemeyeceğim. Bir araştır belki vardır onda da
Special thx to Flexiİos 6 imzaları 21 ekimde kapanmış dönüş yok suanda
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Facebook zaman tüneli için de bundan uzun zaman önce buna benzer bir başlık açılmıştı :pşimdi aşağı çekince oluyor daha stabil 😜
[F New]Solo Gitarist
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Hacım sakın versiyon düşürme. Pişman olursun. Telefonun kapandıktan sonra açılmayabilir.
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yaşadım , katılıyorum 😁
Hacım sakın versiyon düşürme. Pişman olursun. Telefonun kapandıktan sonra açılmayabilir.
Yaşadım , katılıyorum 😁
eğer jailbreak yapıp yedek almadıysan imkansız çünkü eski sürümler apple tarafından artık onaylanmıyor.
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
El alışkanlığı şimdi buna alıştım zaten 😊
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildiFacebook zaman tüneli için de bundan uzun zaman önce buna benzer bir başlık açılmıştı :pşimdi aşağı çekince oluyor daha stabil 😜
El alışkanlığı şimdi buna alıştım zaten 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap