http://www.musicopat.com
Arkadaşlar ben uzun süredir takılıyorum bu sitede Extraloob ailesininde takılmasını umuyorum en azında extraloob da takılırken hoparlörden de paylaştığım siteden müzik dinleyerek vaktinizi keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz 👍 ;
Müzikleri legal bir şekilde dinleyebiliyorsunuz.
Müzik İndirmek yok.(No download 😄 )
ayrıca sitede anketler ve sanatcıların günlük haberleride yayımlanmak da ve ayrıca sanatcıların biyografisine de kolay bir şekilde ulaşma imkanı sağlıyor .
Saygılarımı tüm Extraloob Ailesine sunuyorum..
😎
İYİ FORUMLAR... UMARIM PAYLAŞIMIMI BEĞENİRSİNİZ ..
İnternetten müzik indirmeye son !!
· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Paylaşım Güzel evdeyken burayı da kullanabilirim ama Mp3 Player için Limewire Forever 😜
Paylaşım Güzel evdeyken burayı da kullanabilirim ama Mp3 Player için Limewire Forever :P
huylu huyundan vazgeçermi hiç 😄 😈 😁
hiç yorum yokmu yha
cok guzel tesekkurler pekı kotalı bnm net cok fazla işlermı acaba?
pek değil ama en azından güvenli yasa dışı bir olay yok 😉
M
Misproject
⭐ 19y
pek değil ama en azından güvenli yasa dışı bir olay yok ;)
+1
+1
bu ibare ne anlama geliyor 🙄
ii olmuş ellerine saglık(ii fikir devam)
R
RoyalFlush
⭐ 19y
+1
bu ibare ne anlama geliyor 🙄
"Aynen katılıyorum" demek 😉
Ayrıca mp3 download ruleeezz 😆 Paşa paşa indiririm illegalimide yaparım.Sıkıyorlarsa gelsinler alsınlar içeri 😜
(öyle demeyeyim.şimdi gelir alırlarsa görürüm ben 😁 )
Teşekkürler tabiiki deneyeceğim...En azından araştırmacı ruhumu beslemek amacıyla 😉
yorum yapan herkese teşekkür ediyorum güzel paylaşım yaptım kendimi de tebrik edeyim bari 😄
T
Tarantella
⭐ 19y
ben biraz illegal bi adam oldugum için mp3 download dan öyle kolay vazgeçmem,yani öyle düşünüyorum 😊
ayrıca ben bir yerden başka bi yere giderken hep müzik dinlerim cep telefonumda,ipodumda..
o yüzden download olmaması kötü diye düşünüyorum..
ps: teşekkürler.
ayrıca ben bir yerden başka bi yere giderken hep müzik dinlerim cep telefonumda,ipodumda..
o yüzden download olmaması kötü diye düşünüyorum..
ps: teşekkürler.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap