Arkadaşlar internetten kredi kartıyla alışveriş ne kadar güvenlidir . bazıları güvenli bazıları değil yapma diyorlar karar veremedim. Dün gece tiffany sitesinden alışveriş yapıcaktm ancak vazgeçtim birde sizin görüşlerinizi alayım. En azından tiffany den online alışveriş yapan oldu mu durum nedir 🙄
İnternetten Kredi Kartiyla Alışveriş.
· 7 Yanıt · 877 görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Alışveriş yaptığının firmaya göre güvenli olup olmadığı değişebilir.
Ben Tiffany ismini daha önce duymamıştım lakin bu konularla pek ilgilenmiyorum, büyük ihtimalle ondandır.
Eğer alışveriş yaptığın site çok müşteriye sahipse bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Ben Tiffany ismini daha önce duymamıştım lakin bu konularla pek ilgilenmiyorum, büyük ihtimalle ondandır.
Eğer alışveriş yaptığın site çok müşteriye sahipse bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Tifannyde sorun çıkmaz ama bu siteden çok senin bilgisayarındaki virüslerden de kaynaklanır. Eğer bilgisayarının temiz olduğunu düşünüyorsan, büyük firmalardan rahatlıkla alış veriş edebilirsin. Her ihtimale karşı kredi kart no ccv no'nu ekran klavyesiyler gir..
sanal kredi kartı kullanırsan daha güvenli olur 😉
Eger girdigin websitesinin odeme sayfasi https ile basliyorsa , bilgilerini sen ve bankanin bilgisayarlarindan baska kimse goremez gonul rahatligiyla kullan.
bilinen tanınan bi şirketse rahatlıkla ver ama tabi sana kalmıs.
bilgilendirme için tşk ederim ❤️ herşeyi kontrol ettim ve alışverişim yaptım umarım bir sorun yaşanmaz 😊 bi kaç gün içinde siparişlerim geliyorr nese: nese:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap