İnternette Kolay Yoldan Para Kazanma Sanatı
Bir sürü kişi düşünür , internet ortamından nasıl para kazanırım ? Nasıl kolay yoldan gelir elde edebilirim ? Web sitesi açarak gelir elde edebilir miyim ? Ne yapmalıyım ? diye.Buradada genelde premium parasını çıkartmaya çalışır bir çok kişi...
İnternette kolay yoldan para kazanabileceğiniz bir çok yol bulunuyor ; upload yaparak , resim göstererek , üye toplayarak yada reklam izleyerek internetten para kazanabilirsiniz. Ben size bunların içinden en kısa sürede en çok kazancı sağlayabileceğiniz bir yöntem anlatacağım , bu yazı tutarsa devamınıda getiririm böyle paylaşımların.Buradan kazandığınız ücretle paypal üzerinden silk ve türevlerini rahatça alabilirsiniz.
İnternette kolay yoldan para kazanabileceğiniz bir çok yol bulunuyor ; upload yaparak , resim göstererek , üye toplayarak yada reklam izleyerek internetten para kazanabilirsiniz. Ben size bunların içinden en kısa sürede en çok kazancı sağlayabileceğiniz bir yöntem anlatacağım , bu yazı tutarsa devamınıda getiririm böyle paylaşımların.Buradan kazandığınız ücretle paypal üzerinden silk ve türevlerini rahatça alabilirsiniz.
Ders 1 - Hotfile.com İle Upload Yaparak Para Kazanma
Benim internetim yavaş ben upload yapamam ki demeyin hemen , yazıyı okumaya devam edin ^^

Tabloda her 1000 download başına alacağınız miktarlar yazıyor. Copper yani en düşük seviyede bile olsanız 5-50 mb boyutları arasındaki bir yüklemenizden , 1000 indirme başına 2$ alacaksınız.Ki bu bile gayet iyi bir miktar.Bunun yanı sıra platinium olduğunuzda her 1000 download başına bir premium alabiliyorsunuz :)
Dosyalarımı nasıl download ettirebilirim ?
Üstteki konularda detaylı şekillerde taktikler verilmiş , bende size benimde kullandığım bir taktik vereyim ;
Extraloob gibi ziyaretçisi fazla ve konusunda başarılı olan sitelerde açtığınız konulardan müthiş bir şekilde download alabilirsiniz. Zamanında hatırlarsanız rumata loader yayınlıyordum. Günde 2500 kere indiriliyordu , 5mb'lik program.Her 4 günde bir rapid hesabı alıp satıyordum , gerçekten kazançlı bir sistemdi :)Şimdiyse kendi sitemde yayınlıyorum programları , fazla uğraşmadan ücretsiz bir şekilde hotfile premium alıyorum 😊 Konuya Burdan ulaşabilirsiniz.
Benim kendi kazanç tablom , görebileceğiniz gibi copper rütbesiyle ve sadece bir dosyayla aylık 15 dolar = 1 aylık premium alıyorum ;
Spoiler

Uğraşmanıza bağlı olarak alacağınız gelir artıp azalabiliyor.Şimdilik bu kadar benden 😜 Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz ^^