Icerige atla
Extraloob

internet ve sro

· 6 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
burock73 OP ⭐ 17y
beyler ben sro client açdığımda hmn internet kendiliğinden res atıyor önceden böle deiğildi bi ayarlarıyla oynadm fakat anlıyamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
6 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sro'yu komple silin yeniden kurulum yapın, pc ve modeme res atın bakalım sorun düzelecek mi ?
B
burock73 OP ⭐ 17y
bide pcmde şöle bir sorun var önceden 4 char bile açdığım oldu şimdi pc tek charda tıkanıyor beyler format attım geçmedi acaba bu neden oluyor anlamadım sro kurlumu 5 dkkanı alıyordu şimdi 25 oldu acayip bir performans sorunu var format atıyorum olmuyor ne yapmam gerek
C
Cynosure ⭐ 19y
sistem geri yükleyebilirsin bi ihtimal geçebilir sorunun nasıl olacak diyosan: başlata gel ve sistem geri yükleme yaz ve gir sonra bilgisayarı geriye yüklemek için bir tarih seç tavsiyem en önceki tarihi seç sorunun düzelir umarım..
B
burock73 OP ⭐ 17y
dediklerini yaptım bu seferde silkroada giriyorum char gözükmüyor bune abi yha hep bni mi bulur anlamadım ki:(
C
Cynosure ⭐ 19y
dediklerini yaptım bu seferde silkroada giriyorum char gözükmüyor bune abi yha hep bni mi bulur anlamadım ki:(
bak şimdi charın gözükmüyosa modem adaptörünü çek 15 dk bekle sonra tekrar gir budamı olmadı sroyu sil tekrar kur sorun kesinlikle düzelir...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: