Icerige atla
Extraloob

İnternet Kullanıcılarının Dikkatine

· 19 Yanıt · 1.1K görüntüleme
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylemesi üzerine REA adlı msn adresi kabul etmemeniz gerektiği

AYRICA;

* Microsoft ve Norton tarafından son derece tehlikeli bir virüs olarak tanımladılar.
* Bu virüs MATRIX 'E HOSGELDİNİZ adı altında bir PPS (Power Point Sunusu) ile geliyor,
* Açtığınız takdirde 10 sn. lik bir çizgi filmden sonra Hard Diskiniz Bitti diye bir yazı çıkıyor ve adres defterinizdeki tüm kişilere de yayılıyor.
* Virüsün adı : NWIN 27

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Üniversitemin bilgi panosunda gördüm sizlerle paylaşmak istedim dikkatli olalım arkadaşlar.
19 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
bir cisim yaklaşıyor efendim.
L
Lordzek ⭐ 16y

kimsin seeennn
H
hanry006 ⭐ 16y

😆 😆 iyi güldürdün 😁
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
ciddi olalım.
D
djfko ⭐ 18y
bu yazı bana yıllar önce mail olarak gelmişti.BURAK.U adlı hackerın PC çöktü heralde.daha başlayamadı 😁
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
bu yazı bana yıllar önce mail olarak gelmişti.BURAK.U adlı hackerın PC çöktü heralde.daha başlayamadı 😁

bizim fakülteye geldi bilgilendirme amacıyla açtım ama açmaz olaydım.
W
Warrison ⭐ 15y
lol, sıkıysa gelsin bakalım yegen 😜
X
xcorelli ⭐ 18y

kimsin seeennn

çık dışarı çıkkkkk
H
hanry006 ⭐ 16y

deme oyle bro daha oncede okudum bu haberi ama bılmeyenler ıcın yararlıdır. tşk ederiz 🙏
D
djfko ⭐ 18y

aga yanlışım varsa,kırıcı olduysam özür dilerim
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yıllardır sürer bu geyik , falanca msn'i eklemeyin yamulursunuz vb .hepsini eklerdim , haliylede hiç bir şey olmazdı.Fakültede bu yazıyorsa , buna inandıysalar ...

ps : 1 nisan diye yazmışlardır heralde 😁
W
Warrison ⭐ 15y
yıllardır sürer bu geyik , falanca msn'i eklemeyin yamulursunuz vb .hepsini eklerdim , haliylede hiç bir şey olmazdı.Fakültede bu yazıyorsa , buna inandıysalar ...

biggrint1 🙏
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y

okulun sitesinde yazıyor öylece önemlidir diye attım.

@Dulce Amor

kardeşim kırıcı olduğun falan yok, bu sebeple özürede gerek yok 😊 😘
B
Ben de ⭐ 17y
Bilgi için teşekkürler ❤️
M
BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylemesi üzerine REA adlı msn adresi kabul etmemeniz gerektiği

AYRICA;

* Microsoft ve Norton tarafından son derece tehlikeli bir virüs olarak tanımladılar.
* Bu virüs MATRIX 'E HOSGELDİNİZ adı altında bir PPS (Power Point Sunusu) ile geliyor,
* Açtığınız takdirde 10 sn. lik bir çizgi filmden sonra Hard Diskiniz Bitti diye bir yazı çıkıyor ve adres defterinizdeki tüm kişilere de yayılıyor.
* Virüsün adı : NWIN 27

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Üniversitemin bilgi panosunda gördüm sizlerle paylaşmak istedim dikkatli olalım arkadaşlar.

Sen azrail değilmisin git al canını adamın
E
eLempTRa ⭐ 18y

meteor topicine döndürmeyelim lütfen 😄 asdasfasdasf
Temet Nosce

kimsin seeennn

çık dışarı çıkkkkk

ne olur git ya ! 😁
S
Sacrifices ⭐ 16y