Icerige atla
Extraloob

İnternet Hızlandırıcı (program deĞiL, Sadece uygulayın )

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
M
mavi_ OP ⭐ 19y
görecveksiniz işe yarıyacak...

hediyem olsun bea
Windows XP Internet Hız Sınırlamasını Kaldırmak
Dikkat! Sadece Windows Xp Professional için. Windows XP Prof. sadece 80 % internet hızını kullanıyor. İnternetinizin hızını 20 % çoğalta bilirsiniz. Bunun için:
Başlat > çalıştır > gpedit.msc > bilgisayar yapılandırıcısı > yönetim şablonları > ağ > Qus paket zamanlayıcısı > ayarlanabilen bant genişliğini sınırla > etkin > bant genişlik sınırı = 0 > uygula > tamam yapmanız yeterli.

ALıntı degıl sadece baska bı yerden yararlandım bılıorum ama yazmadım bunu ben 😊
topıc sabıtlenırse ıyı olar.. mucX mucX
11 Yanıt
P
PartTime ⭐ 19y
daha önce verilmişti ama paylaşım için saol
M
mavi_ OP ⭐ 19y
biliyorum onuda ben vermiştim ilGilenen olmadı ınanmayanlar oldu ıster ınansınlar ıster ınanmasınlar test ettım onayladım yane:) headbang2ft9 headbang2ft9
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
ben çalıştır a gpedit.msc yazınca öle bişi bulunamadı dio^^ ne ediim?
N
Nebula ⭐ 19y
Parça parça rapid linklerinden yeni clienti indiriyorum.Arada denedim ama bişey fark etmedi.
Bu yntem bence doğru mantıken ama TTNET mühendislerini %20 daha hızlandıracak bişey varsa yok demem onuda denerim Mr. Green
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Yok ya illet yapdımda net durdu düzeltim geri eski haline döndü bi sorun var bence bunda
M
mavi_ OP ⭐ 19y

ben çalıştır a gpedit.msc yazınca öle bişi bulunamadı dio^^ ne ediim?

.msc uzantısını sılıp dene kardesım. popcorn
M
mavi_ OP ⭐ 19y

verildi.. Idea

ben wermıstım dedım o topc kaybolu gıttı sen bısı okumadanmı yazıyorsun buraya be.! Rolling Eyes
U
UrbanChaos ⭐ 19y
yptm biraz daha hızlandı saol extraokk
M
mavi_ OP ⭐ 19y

yptm biraz daha hızlandı saol extraokk

headbang2ft9 headbang2ft9

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: