Icerige atla
Extraloob

İnternet Hızı

· 26 Yanıt · 1.9K görüntüleme
A
Addicted OP ⭐ 19y
TTnet 8mbit kullanıyorum. Ama bu gün sabahdan beri internetim inanılmaz derecede yavaş. hiç bir videoyu izleyemiyorum + Bir topici 1 dakkada açıyor. Sizdede böyle bir sorun varmı ? Modeme + Pc ye defalarca reset attım summer7:
26 Yanıt
R
Redefine ⭐ 19y
Ben önceden 850 kb/sn ile dosya çekiyordum bir ara 250 kb/sn idi. Dün itibari ile tekrar eski haline geldi. Bu aralar nette bir problem var sanırım.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bende hızda sorun yok 900 ile çekiyoring 😜
F
frityus ⭐ 17y
benimde öyle malesef .
L
Lemus ⭐ 18y
Ziyaret yapalım ttnete böyle olmuycak. summer4:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
bende hızda sorun yok 900 ile çekiyoring :P

😆 +1
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Anlayamadınız siz şu işi, anlamayacaksınız da. TTNet bu, kimseye benzemez. Yan apartmandaki adam 900le çeker sen 100le çekemezsin bile. Öğrenin artık. ^^
A
Addicted OP ⭐ 19y
Anlayamadınız siz şu işi, anlamayacaksınız da. TTNet bu, kimseye benzemez. Yan apartmandaki adam 900le çeker sen 100le çekemezsin bile. Öğrenin artık. ^^

Onu biliyoruzda. bazen genel sorun oluyo herkezde oluyo. Herkezdemi oldu yoksa yan apartmandaki 900 lemi çekiyo onu sordum bende 😜 😆
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Onu biliyoruzda. bazen genel sorun oluyo herkezde oluyo. Herkezdemi oldu yoksa yan apartmandaki 900 lemi çekiyo onu sordum bende 😜 😆

aynı apartmandayız 😆
S
Sacrifices ⭐ 16y
o normaldir bende de 2 gündür öyleydi şimdi az da olsa düzeldi
R
Redefine ⭐ 19y
Mesela ben bir kaç gün öncesine kadar 250 kb/sn ile dosya çekiyor iken şuan Taken (HD) Filmini 850 kb/sn civarında çekiyorum 😆
S
S4YKLO ⭐ 16y
ADSL+2 gelicekmiş inş. 😄 16 mb ye geçicekmişsz normal kullanıcaılar(8mb bile göremezken :D) ve 100 mb gibi satışları da başlıcakmış ttnet in 😄 o da artık 8 i gorur bnce 😄
A
Addicted OP ⭐ 19y

aynı apartmandayız 😆

Benim netimi kullanıon yoksa la 😆 beleşçi 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@Addicted
mop ile ben 😜
W
WeAre ⭐ 19y
ttnet müşteri hizmetileri çok kötü çalışıyor
2 senedir net limitsiz tarifesini kullanıyordum geçen ay kafalarına göre hızı sınırsız tarifeye yani 1mbit olan tarifeye çevirmişler seninde öyle olmuş olabilir
Aradım düzelttiler bir görüş derim
A
Addicted OP ⭐ 19y
@Addicted
mop ile ben :P

abbaaaw ikinizdemi benden çekiosunuz daral:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@Addicted

modemine girdik de o ne sayfalar öyle 🙄 😈
A
Addicted OP ⭐ 19y
@Addicted

modemine girdik de o ne sayfalar öyle 🙄 😈

ehm şey. Sanat yapıyoruz burda kardeşim ne var yani 🕵️
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Sanatı destekliyoruz ^^
D
Doma$no ⭐ 18y
bendede var bişeyler aradım ttneti sonra arayın genel arıza var dediler 2 -3 gün önce aramıştım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: