Icerige atla
Extraloob

İnternet Explorer Kullanmayın!

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
J
Josephine OP ⭐ 17y

Bilgisayar korsanları manipüle ettikleri bir web sayfası aracılığıyla Internet Explorer kullanan bilgisayarları tahrip edici bir yazılım gönderebiliyor.

Deutsche Welle'nin haberine göre, Almanya Federal Enformasyon Teknolojileri Güvenliği Dairesi, Internet Explorer’ı tercih edenlerin bilgisayarlarının siber korsan saldırıları sonucu zarar görmesine de hazırlıklı olması konusunda uyardı. Zira bilgisayar korsanları manipüle ettikleri bir web sayfası aracılığıyla Internet Explorer kullanan bilgisayarları tahrip edici bir yazılım gönderebiliyor.

Bu yüzden kullanıcılara Internet Explorer’deki güvenlik açığı giderilene kadar, Firefox ya da Safari gibi alternatif tarayıcılar kullanılması önerildi.
11 Yanıt
U
Unforgiven ⭐ 17y
Bu IE6'da diye biliyorum. Ben Chrome kullanıyorum gayet hızlı, kullanışlı ve bilgisayarı kasmıyor.
A
Arcadia ⭐ 17y
Bu IE6'da diye biliyorum. Ben Chrome kullanıyorum gayet hızlı, kullanışlı ve bilgisayarı kasmıyor.

🍺
V
volkanka ⭐ 17y
ie8 kullanıyorum 8))
K
Kobe ⭐ 19y
firefox cool2:
J
Josephine OP ⭐ 17y
Opera tek geçerim 😎
L
Leader ⭐ 19y
Chrome
A
Arcadia ⭐ 17y
başlığı " Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz " diye editle fatih 😁
J
Josephine OP ⭐ 17y
başlığı " Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz " diye editle fatih 😁

Forum oyunlarına da taşıyayım mı ? 😜
V
volkanka ⭐ 17y
ahaha ii düşünce cool2:
Şaka bir yana ciddi ciddi konu hakkında yorum yapın , Ben ie8 kullanıyorum derken güvenlik sorunu yok oyüzden söylemiştim 😜
X
Xplosive ⭐ 17y
IE devri kapanıyor yavaş yavaş, son kullanıcıları sayesinde ayakta duruyor hala 😜
Firefox rahat (:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: