Icerige atla
Extraloob

İnternet baqLantımdaKi soRun!..

· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme
A
AbSoLuT_ZeRo OP ⭐ 19y
aRkadaşLar öNceLikle bu haTa'yı aLmaya buqüN başLadım biLqisayaRın qünceLLeştiRmeLeriNi yapTıktan soNra interneT'e ve msn'e bağlanamadım fakat firefox'tan internete bağlanabiLiyorum bi yaRdım edeRseNiz seViniRim!..

BunLar da ss'Ler buyRun:

Bu soRun qideR kıSmıNda onar'a tıKlayıNca aLdıqım haTa:
- Resim Silinmiş.
Bu da hemeN aRkasındaN açıLan sayFa:
- Resim Silinmiş.

Hata Kodu:80048820
Genişletilmiş Hata Kodu:8004840f

YardımLarını beKliyoRum!..

Silkroadada qirebiliyorum!!!
11 Yanıt
C
Colorer ⭐ 18y
format at
A
AbSoLuT_ZeRo OP ⭐ 19y
2 qüN oLdu foRmat ataLı foRmat aTmasıNı beNde biLirdim başKa çözüm biLmediqim içiN yaRdım isTedim 😉
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bu sorunu çözmenin yolu Proxy ayarlarını Manuel olarak girmek.

Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarlarına girip Prox kendin girmelisin.

- Resim Silinmiş.

Classic bir çözüm yoludur. Umarım işe yarar. Yaramassa başka çözümler ararız. Önce bunu dene bakalım.
A
AbSoLuT_ZeRo OP ⭐ 19y

Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarlarına girip Prox kendin girmelisin.

- Resim Silinmiş.

Classic bir çözüm yoludur. Umarım işe yarar. Yaramassa başka çözümler ararız. Önce bunu dene bakalım.

saol hmn deniyorum 😲
A
AbSoLuT_ZeRo OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

saol hmn deniyorum :o

üzerinde tick olcakmı yoksa ticki kaldırcammı?
T
TitusPullo ⭐ 19y
Tick koymayacaksın.
A
AbSoLuT_ZeRo OP ⭐ 19y
saoLasın çözüm buymuş!.. 😜
A
AbSoLuT_ZeRo OP ⭐ 19y
şu an ne kadar sevindim bilemezsin 😁

çok saoL ?!!!!!!...
T
TitusPullo ⭐ 19y
Sorun değil hocam görevimiz bu. Herhangi bir sorunla karşılaştığında burada bizimle paylaş , yardımcı olmaya çalışırım.
A
AbSoLuT_ZeRo OP ⭐ 19y
Sorun değil hocam görevimiz bu. Herhangi bir sorunla karşılaştığında burada bizimle paylaş , yardımcı olmaya çalışırım.

tamam buraya iletirim bilgisayara yeni format atıldı ama buqün ki sorun beni şaşırttı açıkçası niye böle yaptıysa 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: