Icerige atla
Extraloob

İnternet Bankacılığı

· 8 Yanıt · 868 görüntüleme
L
Lordzek OP ⭐ 16y
İş bankasından bir tane banka kartı aldım istediğim zaman yatırdığım kadar para çekebilmek için vs. Fakat bu karttaki parayı internetten yönlendiremiyorum önce Müşteri numaramı soruyor şifremi soruyor giriyorum fakat yanlış olduğunu belirtip geri çeviriyor.Bunun sebebi ATM kartı olduğu içinmi yoksa internetten kullanmak için ayrı bir şifre yada kartmı almam lazım?
8 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
İş bankasından bir tane banka kartı aldım istediğim zaman yatırdığım kadar para çekebilmek için vs. Fakat bu karttaki parayı internetten yönlendiremiyorum önce Müşteri numaramı soruyor şifremi soruyor giriyorum fakat yanlış olduğunu belirtip geri çeviriyor.Bunun sebebi ATM kartı olduğu içinmi yoksa internetten kullanmak için ayrı bir şifre yada kartmı almam lazım?

sanırım ayrı bir şifre ile baglanıcaksın. musterı hızmetlerını ara.
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
bilgi almak için müşteri hizmetlerini ara yada en yakın bir işbankasına git ordan aklına takılan ne varsa sor rahatla.
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
ayrıca işbankacılığı için ayrı bir şifre alıyorsun.
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Şifreyi almak için müşteri hizmetlerinimi arıyım yoksa telefona mesajla gelen türdenmi?
S
SirGLooMy ⭐ 15y

ayrı bir şifre oluşturman gerekiyor sonrasında internet bankacılığı üzerinden istediğin işlemi gerçekleştirebilirsin
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Şifreyi almak için müşteri hizmetlerinimi arıyım yoksa telefona mesajla gelen türdenmi?

müşteri hizmetlerini arıyorsun telefonunua bir kod geliyor 4 harfli onu internet sayfasına yazıyorsun şifreni almak için karışık biraz kartındaki 16 haneli numarayı falan giriyorsun.
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Tamam teşekkürler herkese 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: