Icerige atla
Extraloob

İnt'ci sosun glavie yi kesbilirmi??? kesemez diyenler izlesi

· 29 Yanıt · 5.6K görüntüleme
29 Yanıt
M
muratsnkl ⭐ 19y
Bicheon+Heuksal Skilleri acık olan NuKeR Cok Saglam Bence...
P
Pennywise ⭐ 19y
sosun glavie li elemanların ya lvl i düşük yada item ları iyi deil cunku cok fazla damage alıyolar,pacificte _AvRiL_ var mesela sosun glaviesi yok ama daha şahsen hiçbi nukere yattığını görmedim Very Happy
N
glaveler rezil olmuş
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

sosun glavie li elemanların ya lvl i düşük yada item ları iyi deil cunku cok fazla damage alıyolar,pacificte _AvRiL_ var mesela sosun glaviesi yok ama daha şahsen hiçbi nukere yattığını görmedim Very Happy

bir taen degil 2 taen degil kac kisi kesti be kardesim Mr. Green Mr. Green Mr. Green
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

Bicheon+Heuksal Skilleri acık olan NuKeR Cok Saglam Bence...

ewt ama simid snow shild geldgi icin fala bi deri kalmadı bichion +heuksal 'lın simdi bence sworcular cok saglam benim gibi Twisted Evil
R
RaPLeX ⭐ 19y
bu adam glavier mi ????? nuke atıyo ikiside Very Happy
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

bu adam glavier mi ????? nuke atıyo ikiside Very Happy

tam olarak izlersen görüceksin sosun glavie yi
N
nuk3r ⭐ 19y
yıkar kardeşim her zaman sölerim full int rulezzz Cool
P
Pennywise ⭐ 19y

bir taen degil 2 taen degil kac kisi kesti be kardesim Mr. Green Mr. Green Mr. Green

adamların item lar iyi olsa görürdüm ben onu hiç şansı yok,bende full int nukerim 112% mag balance var ama _AvRiL_ e max 8-9k nuke vurabiliyorum,ve şimdiye kadar hiç yatıramadım
A
anlg ⭐ 19y
bencede o glavierler ya lvli düşük yada oynamayı bilmio o glsn de beni ytrsn onu stün manyağı yaparım hareket edemezzZzz...ama adam oynamayı bilio sper fln hızlı oyuncu
P
Pennywise ⭐ 19y

bencede o glavierler ya lvli düşük yada oynamayı bilmio o glsn de beni ytrsn onu stün manyağı yaparım hareket edemezzZzz...ama adam oynamayı bilio sper fln hızlı oyuncu

macro kullanıyodur Wink ben denedim cok zor cunku macrosuz imkansız gibi bişe Very Happy
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

adamların item lar iyi olsa görürdüm ben onu hiç şansı yok,bende full int nukerim 112% mag balance var ama _AvRiL_ e max 8-9k nuke vurabiliyorum,ve şimdiye kadar hiç yatıramadım

ben iyi item olmadıgını zanetmiyorum hadi diyelim sosun iyi item yok ya +7 ne demeli
koskaca serverin hic bindemi item yok Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y
@Ray_jovan
adamın bütün serverı kestiğini nerden biliyorsun?herifin yenildiği pvp leri koyacak hali yok ya Very Happy
N
nuk3r ⭐ 19y
belkide bilerek yapmışlardır küçük pot almışlardır video çekmek için diycem ama int i küçük düşürmüş olcam Very Happy
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
.
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

@Ray_jovan
adamın bütün serverı kestiğini nerden biliyorsun?herifin yenildiği pvp leri koyacak hali yok ya Very Happy

ben tüm serveri kesiyor diye bişey demedimki zaten sadece adam cok iyi oldugunu vurgulamak istedim, ama gercekten cok iyi, zaten görunen köy klavuz istemezi. Bende şahsen bi hoş oldum

adam bana çekmiş Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
D
Deepblue ⭐ 19y
şahsen ben glavier görmedim orda bi tane nukeci var bi tanede eline pike (spear) almış ne nukeci nede glavieci olduğu belli olmayan biri pvp yapıyor...ben o adamı glavieci olarak saymıyorum...ve söylüyorum nuker glaviyeri yıkamazzzz!!
N
nuk3r ⭐ 19y

şahsen ben glavier görmedim orda bi tane nukeci var bi tanede eline pike (spear) almış ne nukeci nede glavieci olduğu belli olmayan biri pvp yapıyor...ben o adamı glavieci olarak saymıyorum...ve söylüyorum nuker glaviyeri yıkamazzzz!!

yıkaaar 3-5 ay sonra eldoradoya beklerim Mr. Green deneyelim Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

yıkar ama her nuker yıkamaz Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: