ve str'ye çevirdim 😁
- Resim Silinmiş.
Int bowdan sıkıldım ben
· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
A
amasya1993
⭐ 17y
gz
aynı işlemi 110 lvl char´a da uygulayabilirmiyiz? 😲
aynı işlemi 110 lvl char´a da uygulayabilirmiyiz? :o
maksimum 51 chara oluyor 😜
ve str'ye çevirdim 😁
- Resim Silinmiş.
yuh bilmiyordum 😄 nasıl oluyor o çevirme işi ?
bende sana diğer konunda dicektim plus falan çekme diye int bowa 😄 şimdi çek ve kas(öylesine) makara:
Helal vallahi 😊 adam aklını çalıştırıyor 50ye kadar boşuna int bow kasmadı bilgili oyuncu farkını ortaya koyuyor işte 😉
ve str'ye çevirdim 😁
- Resim Silinmiş.
doğru yolu buldun :))
En iyisini etmişsin.. İnt Bow Charlar Pwpde Pert 🙄
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Pert summer4:
Hacım yapmayın aranızda kaç kişi 105+ int bow kasdı ve güzel bi setle pvp ye çıktı ?
Kasanlar 50 60a kadar kasıyor sonra bu çar olmaz deyip geri bırakıyor.Bowcunun skillleri 90+dan sonra asıl bowcu oluyor.Fire nukeleri asıl damagelerini 96+dan sonra vuruyor.Cold phy defans 95+den sonra asıl defansı veriyor.
Normal +3 +4 fb'ye yakın bi pro setle, 110lvl Fb nova setli elinde 101+10nova 2h warior cleric bi çarı 106lvl skilleri pert bi int bowla 5-2 yenmiş birisi olarak ;
İNT BOW RULEZ 🤘
Str bowcuyuda tek geçerim pvp de ama int bowu kullanmasını bilene ve cidden emek verdiyse cara kolay kolay str'ye döndürmez.Bowcudan vazgeçmemen dileklerimle ❤️
Pert summer4:
Hacım yapmayın aranızda kaç kişi 105+ int bow kasdı ve güzel bi setle pvp ye çıktı ?
Kasanlar 50 60a kadar kasıyor sonra bu çar olmaz deyip geri bırakıyor.Bowcunun skillleri 90+dan sonra asıl bowcu oluyor.Fire nukeleri asıl damagelerini 96+dan sonra vuruyor.Cold phy defans 95+den sonra asıl defansı veriyor.
Normal +3 +4 fb'ye yakın bi pro setle, 110lvl Fb nova setli elinde 101+10nova 2h warior cleric bi çarı 106lvl skilleri pert bi int bowla 5-2 yenmiş birisi olarak ;
İNT BOW RULEZ 🤘
Str bowcuyuda tek geçerim pvp de ama int bowu kullanmasını bilene ve cidden emek verdiyse cara kolay kolay str'ye döndürmez.Bowcudan vazgeçmemen dileklerimle ❤️
int bow 100'den sonra harika bir char oluyor, kesinlikle katılıyorum. ama str'nin yeri başka 😜
aklımda bir build var int buildle ilgili herkezle paylaşmıyorum hatta kimseyle 😊 kasabilsem 110a char acıp hemen baslıyıcam 😉
aklımda bir build var int buildle ilgili herkezle paylaşmıyorum hatta kimseyle 😊 kasabilsem 110a char acıp hemen baslıyıcam ;)
pm ile bana söyler misin? merak ettim, ama merak etme yapmam zaten 😁
Str akar:)
silkroadda boyle pvp sistemi oldukca her char pert 😊 ch charların 4540636 eksigi var skill olarak o yuzden millet klasik war / cler acıyor masallah nerdeyse herkeste 1 tane var 😄
silkroadda boyle pvp sistemi oldukca her char pert 😊 ch charların 4540636 eksigi var skill olarak o yuzden millet klasik war / cler acıyor masallah nerdeyse herkeste 1 tane var :D
Kısaca Pekmezini Cıkardılar^^Vur Vur Vur Heal bassın fear1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap