arkadaşlar başlıkta okuduğunuz üzre private server acacağım özelliklerine gelince,
- Oyun Hakkında Bilgiler -
Exp Rate : 130x
Drop Rate : 70x
Gold Drop Rate: 70x
Level sınırı : 100
Skill sınırı : 100
Mastery sınırı (EU):200
Mastery Sınırı (CH) :300
Zırh & Elbise sınırı : 10 Degree
Silah sınırı : 10 Degree
Irk : Çin ve Avrupa Irkları mevcut.
Otomatik Pot : Var.
JANGAN CAVE
Fortress War
Guild Amblem
F10 İtem Mall
Capture The Flag
FREE SİLK 10.000.000
NEW (YENİ) DRESS
Coin System
http://www.facebook.com/pages/%C4%B0nst ... 1468343501
user problemimiz yok daha önce 1 aylık serveri full yapıp 5.300e sattık. simdi ikinci projemizdeyiz. 1 ortak arıyorum arkadaşlar kod uzmanımız var 7/24 online gm miz var bize sadece 50 tl katkıda bulunup ortak olup, gm lik yapacak birini arıyoruz. ciddi olan arkadaslar lütfen mesaj atsın..
Instinct Silkroad(100CAP)10.000 silk FREE! COMİNG SOON
· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Mithrandir
⭐ 19y
100 CAPTA thief hunter cave nasıl oluyor?
Herakross100 CAPTA thief hunter cave nasıl oluyor?
110captan cevirdik onu silmeyi unutmusuz dostum, 100capta olmaz haklısın 😊
Facebook sayfanızın ismindeki büyük i harfini ı harfi ile değiştirirseniz daha hoş olur. ^^
Dn: Bedava silk veriyorsunuz, nasıl gelir sağlayacaksınız ayrıca ortak olan kişinin kârı ne olacak? 😊
Dn: Bedava silk veriyorsunuz, nasıl gelir sağlayacaksınız ayrıca ortak olan kişinin kârı ne olacak? 😊
Facebook sayfanızın ismindeki büyük i harfini ı harfi ile değiştirirseniz daha hoş olur. ^^
Dn: Bedava silk veriyorsunuz, nasıl gelir sağlayacaksınız ayrıca ortak olan kişinin kârı ne olacak? :)
emin ol kar konusunda sıkıntımız yok serverin full olacagının garantisinide veriyoruz. cünkü cevremiz var isterseniz ilk serverimize bir bakın derim. karı serverde adv+2 satarak m satarak moon item satarak sağlayacağız 😊 yaptığı işe göre kazanç payından karını alıcak. uzman kisiler var dedigim gibi kadroda
ne yapması gerekiyor ki
ne yapması gerekiyor ki
çok aceleciyiz, sabırsızız. ortaklarımızdan biri bizi terkettiği için sadece 50tl verebilecek birini arıyoruz. karsılıgında servere ortak ve oyunda GM yapacağız. kazancımızdanda karını alacak.
hayırlısı olsun bakalım etkin saglam adamdır tuttugunu koparır. Bu işe giren kârlı çıkacaktır her halükarda.
hayırlısı olsun bakalım etkin saglam adamdır tuttugunu koparır. Bu işe giren kârlı çıkacaktır her halükarda.
tesekkür ederim avatarına kurban oldugum
Temet Nosce
⭐ 17y
İnşallah bulursun Etkin,bekliyoruz Server'ı ^^
peki görevi ne olacak GM arkadaşın, teknik birini mi arıyorsunuz? 🤤
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

bomba gibi server geliyor dostlarım. pisman olmıcaksınız 😊
Eski server'ımıza bakın diyorsun hocam, eski server'a dair bilgi, site falan var mı? ^^
Ayrıca diyelim ki bugün ortak oldum, ne kadar sürecek server'ın açılması. 😊
Ayrıca diyelim ki bugün ortak oldum, ne kadar sürecek server'ın açılması. 😊
Eski server'ımıza bakın diyorsun hocam, eski server'a dair bilgi, site falan var mı? ^^
Ayrıca diyelim ki bugün ortak oldum, ne kadar sürecek server'ın açılması. :)
3 gün icinde online olacağız.
http://www.evxsro.com/
http://www.facebook.com/evxsro
İngilizcede büyük "İ" yok bro 😜
Bu arada başarılar. 🍺
Bu arada başarılar. 🍺
tesekkür ederim dikkatin ve yorumun icin 😊
K
KaracaKayhan
⭐ 15y
evx senin değilki -.-
evx senin değilki -.-
dostum michael ben 😊
aradığımız sanslı adayı bulduk Privacy arkadaşımız ile çalışıyoruz artık. hayırlı forumlar. 3 days left 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap