Icerige atla
Extraloob

İnn master ile yaşadıklarımız

· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme
S
Sniker OP ⭐ 19y
Mr. Green
Free Image Hosting" alt="" loading="lazy">
8 Yanıt
R
Ray_jovan ⭐ 19y
valla ben pek bisey goremedim ama heralde yanlıs seyi koymsundur
S
Sniker OP ⭐ 19y
bu yanlış olanı hacım.Modlar özür dilerim kilit lütfen...
M
muratko193 ⭐ 19y
İmzana Ve İsmine Bakılırsa Hacker a Benziyorsun Ama Resimi Upload Edememişsin Neyse..
J
Jigsaw ⭐ 19y

İmzana Ve İsmine Bakılırsa Hacker a Benziyorsun Ama Resimi Upload Edememişsin Neyse..

Mr. Green Gülmekten altıma etcem kardeş yaw. Düşünsene Google'ı hackliyosun ama hacked yazısını koyamıyosun asdasd. Herkes de hacker olmuş yaw.
B
Beijo ⭐ 19y

Mr. Green Gülmekten altıma etcem kardeş yaw. Düşünsene Google'ı hackliyosun ama hacked yazısını koyamıyosun asdasd. Herkes de hacker olmuş yaw.

auehauwhe Mr. Green
bu arada Jigsaw cod2 oynuyomusun ? senin nickinde birini görmüştüm hemde "asdasd" yada "asfsısdjasd" gibi gülüş şekilleri cod2'de vardı herkes öyle gülerdi yani Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

auehauwhe Mr. Green
bu arada Jigsaw cod2 oynuyomusun ? senin nickinde birini görmüştüm hemde "asdasd" yada "asfsısdjasd" gibi gülüş şekilleri cod2'de vardı herkes öyle gülerdi yani Mr. Green

Tabii deli oynarım. Zaten güzel olan her oyunu oynarım sıkı gamerımdır. Oynasana mı ne o serverda takılırım.
B
Beijo ⭐ 19y
oynasana.com... orası mix serverları acılana kadar güzeldi ondan sonra lamer doldu...bende çok pis oynarım bi ara bi servera girip oynayalım... 30 kişilik tdm serverda (zt server) 198 kişi vurmuşluğum vardır ^^ (övünmek gibi oldu ama Mr. Green )

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: