Icerige atla
Extraloob

ınırsız Süreli Pet(Legend 6 Bugu)[By RecLast](ALıntı amaÇokÖ

· 30 Yanıt · 2.4K görüntüleme
L
LoRDiSBaCk OP ⭐ 16y
Arkadaşlar çoğu kişide görmüşsünüzdür.400 Günlük petler vs vs.Bunu nasıl yapıyorlar işte bunu açıklayacağım şimdi.Denendi ve çalışıyor Özgür , Eren ve ben 3 arkadaş denedik 3 serverda 400 günlük petimiz var ^^ İşte Silkroad ın gelmiş geçmiş belkide en büyük buglarından biri. Senelerce bize yaptıklarından sonra bir darbede biz vuralım. Ve Değerimizide bilin bunu kimse anlatmaz emin olun... Anlatıma geçiyorum

İşte kanıt olarak bir resim :

http://img839.imageshack.us/img839/7122/sro2010122118464081.jpg

İlk olarak bildiğiniz gibi 3 ay girmeyenlere bi event düzenleniyor nedir bu event önce ona bir bakalım.

Eğer 3 ay girmediyseniz herhangi bir sebeble banlanmış yada her ne olduysa 3 ay girilmeyen charları tekrar geri çekmek amacıyla yapılmış bir event. Bu event event so ok ile konuşup 3. seçeneğe tıklanırsa veriyor. Ama 3 ay içinde 1 kere bile girdiyseniz alamazsınız.

Neler veriyor : exp sp ticketler , reverse , devil uzatma , clock.

Evet şimdi diyeceksinizki biliyoruz bunu neden anlattın işte bugumuz şu.

charınızda yeşil pet var ise. Yani silk itemle değilde premium itemle satılabilen bir petiniz var ise bu peti o 3 aylık girmediğiniz chara verip süresini clockla uzatıp peti geri veriyorsunuz. Bu sayede 1 ay kazanmış oluyorsunuz. Kaç tane charınız varsa bukadar uzatabilirsinz.Fakat 5 lwl olmadan ticket ı kullanamıyorsunuz önce 5 lwl olmaya gidiyorsunuz. 3 aylık hiç girmediği charı olanlara hayırlı olsun ^^ Şimdi gelelim bir diğer güzel yanına. Silkroad bu sefer öyle saçmalamışki. 3 ay girilmeyen bi chara hangi serverda char açarsanız açın o itemleri veriyor. Yani her serverda alabilirsiniz.Arkadaşlarınızla birleşip sen şu serverda aç ben bu serverda açıyım diyip her serverda birbirinize clock ile uzatma yapabilirsiniz. ^^ Hadi hayırlı olsun...

Dikkat : !! Arkadaşlar bu bugu yapanlar Rollback , Ban yada petin kaldırılmasına hazırlıklı olsun sitemiz yada bende suç bulmayın yapanlar bunu kabul ediyor demektir karışmıyorum.

Dikkat 2 : !! Malicius da da deniyim gibi bir saçmalık yapmayın devilinizden olursunuz. Devilde kaldırdığınız anda açık olduğu için diğer chara geri veremiyorsunuz bilginize. Yenil petide yeni alanlar önce açmalılar. Peti açıp kapatıp clock ile uzatmalısınız.

Arkadaşlar ! Charlarımızı birbirimizle paylasalım. Herkes faydalansın. Char isteyen bana en az 1 char göndermek şartıyla ö.m atsın . Her ö.m atana 4 char vericem !!
30 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
400 gün yetmedi başkalarının charlarına mı göz diktiniz şimdi de 😆
K
KeepinGS ⭐ 16y
pfff bu işi de + basma bugu gıbı abartmayın bi kere de bısey tadında bırakın be kardeşim 400 gün.. adamlar gerizekalı zaten 3-4 ay yapın neyınıze yetmıyor sonra rollback olursa görücem bu konuyu inşallah -.-'
V
Viski ⭐ 18y
pfff bu işi de + basma bugu gıbı abartmayın bi kere de bısey tadında bırakın be kardeşim 400 gün.. adamlar gerizekalı zaten 3-4 ay yapın neyınıze yetmıyor sonra rollback olursa görücem bu konuyu inşallah -.-'

Adam Bilgi olsun diye anlatıyor niye bu kadar celalleniyorsunki 🙄
K
KeepinGS ⭐ 16y
Celallenen kim abartmayın dedim sadece sonra rollback yapılacak basımız agrıcak
N
Niobe ⭐ 17y
geçmiş olsun joymax 😄

rollbacktan başka kurtuluşu yok..
H
hanry006 ⭐ 16y
Konu Emre den Alıntıdır. Baslık Inırsız Deıl sınırsız olucak :)

Bide Resmı Duzgun yaparsanız. Not Bugun mesaj geldı bug duzeltıldı. Kullananlar Ban yıyecektır seklınde 😊
L
LoRDiSBaCk OP ⭐ 16y
Ban konusu acıklıga ulastı. Oyle bir durum soz konusu degil .
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
fake.
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
fake.

lol
D
Dark Zone ⭐ 16y
iyi halt yiyorsunuz .
L
LoRDiSBaCk OP ⭐ 16y
bir şey öğrendim . Sizlerle paylaştım . Bundan sizlerinde yararlanmasını istiyorum . Ben bu bug sayesinde Nova 2 H Aldm . Var mı ötesi ?
R
Rochas ⭐ 16y
ani silk itemle değilde premium itemle satılabilen bir petiniz var ise bu peti o 3 aylık girmediğiniz chara verip süresini clockla uzatıp peti geri veriyorsunuz. Bu sayede 1 ay kazanmış
Mantıklı
E
EnDZoNe ⭐ 19y
tabi bu olay azteka maya ve diğer yeni açılan serverda mümkün degil 😗
M
Mateso ⭐ 18y
petin süresinin geçmesini bekliyorum zaten az kaldı devil işine gelince o haltı yiyeli çok oldu devil 1 ay mahkum kaldı ezik charda 😊
U
bana bi char verirmisin?
E
Extrowe ⭐ 16y
petin süresinin geçmesini bekliyorum zaten az kaldı devil işine gelince o haltı yiyeli çok oldu devil 1 ay mahkum kaldı ezik charda :)

Hacım hiç sorma başım belalarda makara:
L
Laistrogon ⭐ 17y
bu olayda verilen hediyeler sabit mi ? 2 kere yaptım ikisindede aynı şeyleri verdi pet i de uzattık ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: