B Belarj OP ⭐ 17y 16 yil once #1 😆 [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 16 yil once #2 ahahah muhteşemmiş ya 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CHaKaLL ⭐ 19y 16 yil once #3 güzel olmuş makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RecLast ⭐ 18y 16 yil once #4 zaa Süper 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X ⭐ 19y 16 yil once #5 Bir nevi işkence yahu en sondaki:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Absence ⭐ 19y 16 yil once #6 Viçes vaçes sviç mviç kaldım böyle makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Frequency ⭐ 18y 16 yil once #7 ahahah muhteşemmiş ya :P makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 16 yil once #8 Viçes vaçes sviç mviç kaldım böyle makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no ⭐ 18y 16 yil once #9 Viçes vaçes sviç mviç kaldım böyle makara:Harbici zormuş yaa okumak x)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A angela ⭐ 19y 16 yil once #10 son zamanlarda face deki seyleri buraya tasımak moda oldu >.> TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Salvation ⭐ 18y 16 yil once #11 süperdi xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Puissance ⭐ 16y 16 yil once #12 lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 16 yil once #13 Türkçe'de "mı" ayrı yazılır. 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 16 yil once #14 Viçes vaçes sviç mviç kaldım böyle makara:+1 bende aynen o şekilde bide okuyorum viçes sviç waçes sviç woç bilmemne 😆 😆 😆 😆 makara: Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Alexander Mahone ⭐ 18y 16 yil once #15 Tuttum bunu. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MeraclituS ⭐ 19y 16 yil once #16 ohannes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sovalye ⭐ 19y 16 yil once #17 :)) süper paylasım saol 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #18 Türkçem ❤️ Güzelmiş 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 16 yil once #19 En sondaki çok güzel ya 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lucktoz ⭐ 18y 16 yil once #20 Türkçem ❤️ Güzelmiş 😁 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil