http://www.matrakshop.com/SP-Screwed-Up,PR-5433.html
linkteki tişörtün üzerindeki sözün anlamı nedir her sorduğum kişi başka bir şey dedi yardım lütfen 😄
tişörtün üzerinde bu yazıyor "Dude my eyes are seriously screwed up"
İngilizce bilen lazım :/
· 14 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
1/1 anlam olarak
screw up'ın farklı anlamları da var ama south park takipçisi oldugumdan bu anlamında kullanıldıgından eminim 😜
Spoiler
dostum gözlerim cidden s...ldi
screw up'ın farklı anlamları da var ama south park takipçisi oldugumdan bu anlamında kullanıldıgından eminim 😜
1/1 anlam olarakSpoiler
screw up'ın farklı anlamları da var ama south park takipçisi oldugumdan bu anlamında kullanıldıgından eminim :P
Screw you guys i am going home cümlesine güzel bi gönderme yapmış,arkdaşımızında cevirisi dogru olmus...
1/1 anlam olarakSpoiler
screw up'ın farklı anlamları da var ama south park takipçisi oldugumdan bu anlamında kullanıldıgından eminim :P
tolga senin gelmeni bekliyordum 😄 sen diyorsan doğrudur 😄 bir de eğer mümkünatı varsa o bölümü bulabilir misin redface
1/1 anlam olarakSpoiler
tolga senin gelmeni bekliyordum 😄 sen diyorsan doğrudur 😄 bir de eğer mümkünatı varsa o bölümü bulabilir misin redface
3. sezon 3.bölümde olması gerek hacım
South Park candır 😜
[F New]Solo Gitarist
1/1 anlam olarakSpoiler
3. sezon 3.bölümde olması gerek hacım
çok sağol hacım 😘
bu arada şu siteden screwed up'ın anlamına baktım bir arkadaşım söyledi kesin bu anlam 😄 http://tureng.com/
Hmm.. beğendim resmi hemen kendim yapayım aynısını gidip bastırayım 😄 Ya da WTF! 'li birşeyler yaparım 😄
hırkız 😜
hırkız :P

Resim hazır bir tek fontlarını bulamadım. 2-3 tane kendim uydurdum ama güzel durmadı 🎭 🙄
resimde de fark var 😄
resimde de fark var :D
aynen, dişleri çürümüş 😁

resimde de fark var :D
Olacak o kadar 😄
aynen, dişleri çürümüş 😁
Dişleri çürümemiş o resimde dişleri yok makara:
aynen, dişleri çürümüş 😁
Dişleri çürümemiş o resimde dişleri yok makara:
espiri yapmıştım zaten

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap