Icerige atla
Extraloob

İngilizce bilen lazım :/

· 14 Yanıt · 2.6K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y
http://www.matrakshop.com/SP-Screwed-Up,PR-5433.html

linkteki tişörtün üzerindeki sözün anlamı nedir her sorduğum kişi başka bir şey dedi yardım lütfen 😄

tişörtün üzerinde bu yazıyor "Dude my eyes are seriously screwed up"
14 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
1/1 anlam olarak

Spoiler
dostum gözlerim cidden s...ldi

screw up'ın farklı anlamları da var ama south park takipçisi oldugumdan bu anlamında kullanıldıgından eminim 😜
T
Torquel ⭐ 19y
1/1 anlam olarak

Spoiler

screw up'ın farklı anlamları da var ama south park takipçisi oldugumdan bu anlamında kullanıldıgından eminim :P

Screw you guys i am going home cümlesine güzel bi gönderme yapmış,arkdaşımızında cevirisi dogru olmus...
R
RoqA OP ⭐ 17y
1/1 anlam olarak

Spoiler

screw up'ın farklı anlamları da var ama south park takipçisi oldugumdan bu anlamında kullanıldıgından eminim :P

tolga senin gelmeni bekliyordum 😄 sen diyorsan doğrudur 😄 bir de eğer mümkünatı varsa o bölümü bulabilir misin redface
The47
The47 ⭐ 18y
1/1 anlam olarak

Spoiler

tolga senin gelmeni bekliyordum 😄 sen diyorsan doğrudur 😄 bir de eğer mümkünatı varsa o bölümü bulabilir misin redface

3. sezon 3.bölümde olması gerek hacım
.NET
.NET ⭐ 19y
South Park candır 😜
[F New]Solo Gitarist
R
RoqA OP ⭐ 17y
1/1 anlam olarak

Spoiler

3. sezon 3.bölümde olması gerek hacım

çok sağol hacım 😘

bu arada şu siteden screwed up'ın anlamına baktım bir arkadaşım söyledi kesin bu anlam 😄 http://tureng.com/
B
Ben de ⭐ 17y
Hmm.. beğendim resmi hemen kendim yapayım aynısını gidip bastırayım 😄 Ya da WTF! 'li birşeyler yaparım 😄
R
RoqA OP ⭐ 17y
hırkız 😜
B
Ben de ⭐ 17y
hırkız :P

Resim hazır bir tek fontlarını bulamadım. 2-3 tane kendim uydurdum ama güzel durmadı 🎭 🙄
R
RoqA OP ⭐ 17y
resimde de fark var 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
resimde de fark var :D

aynen, dişleri çürümüş 😁
B
Ben de ⭐ 17y
resimde de fark var :D

Olacak o kadar 😄

aynen, dişleri çürümüş 😁