Icerige atla
Extraloob

incantation - 111 LvL - Wizard/Cleric - 300 TL

· 10 Yanıt · 5.1K görüntüleme
S
soncirit OP ⭐ 17y
Char ismi: incantation
Char level: 111
Char Irkı: Europan
Stat Point: 0:3 İNT olarak dağıtılmıştır.
Build: Wizard/Cleric
E-mail Koruması: Vardır.Hotmaildir.Tüm Bilgileri mevcuttur.
Char Fiyati: 300 TL (Pazarlık payı kesinlikle yoktur...)
Satış Yöntemi: Aracılık, Direk Elden veya Havale Yöntemi.

İletişim Bilgileri:
Adı soyadı: Alıcıya verilecektir.
MSN: Siz yorum atıp msn adresinizi verin eklerim ben hemen.

Çarın Statları:
- Resim Silinmiş.
SKILLER:
- Resim Silinmiş.
İTEMLER:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Çarın EXTRALARI ( Toplamda 88 TL Civarı ) 👍

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

[uyari]http://www.extraloob.com yönetim ekibi asla MSN adresi kullanmaz![/uyari]

[uyari]Uyari!
Sitemizi tercih ettiginiz için tesekkür ederiz. Bildiri notumuzu okumadan al-sat ve takas islemlerinde bulunmayiniz.

http://www.extraloob.com yönetim ekibi asla
MSN adresi kullanmaz!
Sitemiz adiini kullanan msn adreslerine asla güvenmeyin.
[/uyari]
10 Yanıt
S
ABİ KESİN ALICIYIM 300 TL HEMEN PTT İLE OLURSA CARIN BILGILERI WİZARD-CLERİC 111 LVL+FF+15K SP ANLAŞABILIRSEK LUTFEN EMAİL ADRESİM mailto:[email protected] BU OGLUMUN ADRESİ EKLEYIN KONUSALIM
S
soncirit OP ⭐ 17y
ABİ KESİN ALICIYIM 300 TL HEMEN PTT İLE OLURSA CARIN BILGILERI WİZARD-CLERİC 111 LVL+FF+15K SP ANLAŞABILIRSEK LUTFEN EMAİL ADRESİM mailto:[email protected] BU OGLUMUN ADRESİ EKLEYIN KONUSALIM

Ekledim msn'nizi konuşalım.
A
arkanda01 ⭐ 16y
Char Olypums'dadır . Char Nick: CorneliaMary (rev6dan bakabılırsın) . 106 lvl dir , FF dir . Nova +5 Set Mevcuttur. Silahı rare bowdur. . Charda 1 Haftalık Pre , Dewil bulunmaktatır . 5 adet dress vardır . 4 Female Dress 1 male dress . 2 adet pet vardır . Petlerden bırı olmak uzere diyerı ise 1280 gunluktur . Char da acık olan skıller pacheon fire force dir . Takaslıktır
S
soncirit OP ⭐ 17y
Char Olypums'dadır . Char Nick: CorneliaMary (rev6dan bakabılırsın) . 106 lvl dir , FF dir . Nova +5 Set Mevcuttur. Silahı rare bowdur. . Charda 1 Haftalık Pre , Dewil bulunmaktatır . 5 adet dress vardır . 4 Female Dress 1 male dress . 2 adet pet vardır . Petlerden bırı olmak uzere diyerı ise 1280 gunluktur . Char da acık olan skıller pacheon fire force dir . Takaslıktır

Takas düşünmüyorum saol
S
soncirit OP ⭐ 17y
Up.. Güncel. 👍
G
gencfb07 ⭐ 18y
108 wizard saturn wizard+bard ff +222 k sp magic staff. magic rare acesorry set antalya içi elden takas düsnürsen yplım
S
soncirit OP ⭐ 17y
108 wizard saturn wizard+bard ff +222 k sp magic staff. magic rare acesorry set antalya içi elden takas düsnürsen yplım

Teklifin için saol Ama bana Reel Para lazım kardeşim.
C
Creative ⭐ 19y
[email protected] yarın direk alabilirim
P
Phantoso ⭐ 18y
Hayırlı satışlar hacım UP.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: