TurKKillS OP ⭐ 19y 15 yil once #1 Bu ebeveyn hataları tüyler ürpertti... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L Lordzek ⭐ 16y 15 yil once #2 gerçekler bunlar ve kimse bunları değiştiremeyecek. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 15 yil once #3 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 15 yil once #4 2. çocuk adam olucak ilerde 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS OP ⭐ 19y 15 yil once #5 2. çocuk adam olucak ilerde 😆 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rapp3R ⭐ 18y 15 yil once #6 epic fail öldüm öldüm 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeroMaster ⭐ 17y 15 yil once #7 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MainMagic ⭐ 18y 15 yil once #8 Gizlice sürüne sürüne gitmiştim nasıl yakaladınız beni 😳 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil