Sonunda tekrardan ilk üyeliğimle aranızdayım 💃
Çok sağol Okan abi eski üyeliğime sonunda kavuştum:)
Teşekürler Okan abi Teşekürler EXL' ailesi^^
İnanamıyorum teşekürler:)
· 34 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
Hoş geldin aramıza tekrar 😘
hoşbulduk ark.lar.
eskiler tanır ahh ahh çok güzel vakitler ortamlar geçirdim burda sıcak kanlı cana yakın bir çok kişi var sitede onlar olmadan olmuyor:)
ps:yeni üyeliğim ordeaL'dı bilmeyenler için söleyeyim 😁
eskiler tanır ahh ahh çok güzel vakitler ortamlar geçirdim burda sıcak kanlı cana yakın bir çok kişi var sitede onlar olmadan olmuyor:)
ps:yeni üyeliğim ordeaL'dı bilmeyenler için söleyeyim 😁
Uuuu badici abimiz tekrardan eski üyeliğine kavuşmuş ^^ hayırlı olsun.
Hayırlı olsun eski hatalarını tekrarlamaman dileğiyle hoş geldin.
teşekürler ark.lar:)
ben şimdi spor salonuna kaçıyorum sonra görüşmek üzere dikkatli olun sevgiyle kalın 😘
ben şimdi spor salonuna kaçıyorum sonra görüşmek üzere dikkatli olun sevgiyle kalın 😘
dur nan gene banliim seni 😁
😆 😆 😁
G
Gullugullugil
⭐ 17y
😈
T
Tony Montana
⭐ 18y
Karşıyakalı bir insan unutulur mu Hacım 😘
G
Gullugullugil
⭐ 17y
Karıyakalı bir insan unutulur mu Hacım 😘
😁 😜
Güllü çok konuşma sen. Gülüne gurban olsunlar senin 😜Karşıyakalı bir insan unutulur mu Hacım 😘
😁 :P
G
Gullugullugil
⭐ 17y
Güllü çok konuşma sen. Gülüne gurban olsunlar senin :PKarşıyakalı bir insan unutulur mu Hacım 😘
Tamam abi saygılar 😜 😈 😁
Güllü çok konuşma sen. Gülüne gurban olsunlar senin :PKarşıyakalı bir insan unutulur mu Hacım 😘
Günde 500 post atarak forum tarihine girmeyi başaran kişi değil mi bu 😜
[F New]Solo Gitarist
hoyyttt kuzum bu üyelik banlı olur mu hiç saygı duymak lazım üyelik tarihine hoşgeldin kuzum tekrardan özlemiştik seni 😘 ❤️
T
Tony Montana
⭐ 18y
Karşıyakalı yazmak istememe rağmen yanlışlıkla yazmışım. Özür Dilerim Bütün Hemşehrilerimden 😘
hoyyttt kuzum bu üyelik banlı olur mu hiç saygı duymak lazım üyelik tarihine hoşgeldin kuzum tekrardan özlemiştik seni 😘 ❤️😱
dur ben sana yeşilçam maziye dönüş yaptırayım msn'den 😁 tabi korkuyorum gene banlarsın diye 😈 😆
G
Gullugullugil
⭐ 17y
Güllü çok konuşma sen. Gülüne gurban olsunlar senin :P
Günde 500 post atarak forum tarihine girmeyi başaran kişi değil mi bu :P

🎭 😜
hoyyttt kuzum bu üyelik banlı olur mu hiç saygı duymak lazım üyelik tarihine hoşgeldin kuzum tekrardan özlemiştik seni 😘 ❤️😱
dur ben sana yeşilçam maziye dönüş yaptırayım msn'den 😁 tabi korkuyorum gene banlarsın diye 😈 😆
aman hatırlatma bro daralmayayım gene 😜
Tamam o zaman; Cihan'a yazık olmasın 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap