Icerige atla
Extraloob

İnadına Presiz ^^ (100)

· 34 Replies · 2.8K views · Page 2 / 2
Replies
S
shneZee ⭐ 18y
Helal olsun kuru gürültüye bakma başından beri biliyorum premium suz kastığını tebrikler. ❤️ 🍺

+1907
O
orhan09 ⭐ 17y
Premiumsuz tadı olmuyor hele serverlarda doluydu senin baya zamanın almıştır bu bunu yapana kadar 2 100 char yapardım herhalde ben:D
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Premiumsuz tadı olmuyor hele serverlarda doluydu senin baya zamanın almıştır bu bunu yapana kadar 2 100 char yapardım herhalde ben:D

yahu ben oyun oynuyorum oyuna yatırım yapmıyorum arasıra girerim uniq kovalarım olmazsa arkadaşlarımı kasarım baktım dışarda arkadaşlar gelmiş beni cagırıyor basarım resete direk cıkarım nede olsa oyun.

Ps:Bende oyuna para yatırıcak göz yok onun yerine dışarda gezip tozuyom bi botumu alırım bide devili mi kurarım bota o kadar kassın yada kasmasın ^^
L
Laistrogon ⭐ 17y
tebrikler 😊
A
Addicted ⭐ 19y
presiz kastığı recowery den belli deilmi :ppp Tebrkler kardesim
S
tebrik edilicek birisin 😊 saygıyla anıyorum
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
tebrik edilicek birisin 😊 saygıyla anıyorum

Teşekkür ederim. 🍿
Y
yurtbay17 ⭐ 18y
tebrikler
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
tebrikler

😘
0
0live ⭐ 19y

yahu ben oyun oynuyorum oyuna yatırım yapmıyorum arasıra girerim uniq kovalarım olmazsa arkadaşlarımı kasarım baktım dışarda arkadaşlar gelmiş beni cagırıyor basarım resete direk cıkarım nede olsa oyun.

Ps:Bende oyuna para yatırıcak göz yok onun yerine dışarda gezip tozuyom bi botumu alırım bide devili mi kurarım bota o kadar kassın yada kasmasın ^^

aynen katılıyorum.

ps: ben botada para vermiyorum ibot forever 😁
B
BaSoryong ⭐ 18y
Tebrikler daha oncedende bizimle paylaşmıstın işn 110da görürüz sizi 😊
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y

aynen katılıyorum.

ps: ben botada para vermiyorum ibot forever 😁

Aman hacım bende kullandım onu 😄 ezik charla ban yedi char onun için Sbot Forever 😄
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Tebrikler daha oncedende bizimle paylaşmıstın işn 110da görürüz sizi :)

ALLAH'ın İzniyle . 😘
I
iiDontCare ⭐ 17y
süper yaa makara:

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: