Forumdaki imzalar almış başını gidiyor, isim de vermek istemiyorum ama resmen forumu çok kötü bir hale getiriyor. Eskiden ne güzel düzen vardı neden kaldırıldıysa.
Önerim şudur ki en fazla 500x300'lük bir görsel ile yazıya izin verilmelidir, daha fazlası forumun düzenini bozmaya çok rahat yetiyor. Aynı şekilde imzada youtube embed da yasaklanmalı.
PS : Kişisel görüşlerim.
İmze düzenlemesi
· 15 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Slim Shady
⭐ 14y
+1
Kesinlikle banaydı bu 😄 Kaldırmıyacam banane 😜
Spoiler
Zabıta çağırın.
Adblock plus kullanabilirsin
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
İmza düzenlemesi dedim ama bunlardan nasıl kişisel olarak kurtulabilirim demedim.
Adblock plus kullanabilirsin
İmza düzenlemesi dedim ama bunlardan nasıl kişisel olarak kurtulabilirim demedim.
Aşırıya kaçan büyüklükte imzalar var bende farkındayım yönetimde konuşulur uygun karar verilir.
Böyle dolambaçlı yollara gerek yok, tenpantercim kaldır de hemen kaldırıyım.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Hatunlu imzalar var oyş ne güzel foruma giriyoruz gözümüz gönlümüz açılıyor bence gayet güzel ayrıca ten'inde imzasını ben çok seviyorum makara:
imla: İmza*
imla: İmza*
sweetCHIEF
⭐ 17y
bana sekmez dimi bu igneler 😈
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sekmez konunun geneldinde rahatsız olan pek yok bir anarşişt ''tenpanter'' var 3 tane imza koymuş 😁
bana sekmez dimi bu igneler 😈
Sekmez konunun geneldinde rahatsız olan pek yok bir anarşişt ''tenpanter'' var 3 tane imza koymuş 😁
Oğlum siz tenpanter e *** demissiniz kesiyim mi lan sizi hı?
Bu mesaj kskle35 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kesebilirsen tabi kes cicioe2 cool2:
Oğlum siz tenpanter e *** demissiniz kesiyim mi lan sizi hı?
Kesebilirsen tabi kes cicioe2 cool2:
Sözüm sadece tenpanter'e değil, yanlış anlaşılmasın. Ama o da var tabi ki ama ben sadece belirtiyorum. Kişi kaldırsın demiyorum, bir forum düzeni olsun, kullanıcı akıllanmasın yani.
Yine de neyse.
Yine de neyse.
Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eskiden imza yapanlar vardı onlar boyutu sabit yapıp veriyordu isteyenlere haliyle tek boyutta düzenli oluyordu şimdi o olay pek yok yeni nesil gif' olarak kullanıyor yada farklı resimler olarak bizde kişi zevkine karışmıyoruz düzeni aşırı bozan bir durum olursa arkadaşımıza rica ediyoruz kaldırıyor.Şu anda zaten forumda düzene fazla aykırı gelen yok ''Tenpanter'' 2'ye düşürmüş imza sayısınıda ona teşekkür ediyoruz 😘
Sözüm sadece tenpanter'e değil, yanlış anlaşılmasın. Ama o da var tabi ki ama ben sadece belirtiyorum. Kişi kaldırsın demiyorum, bir forum düzeni olsun, kullanıcı akıllanmasın yani.
Yine de neyse.
Eskiden imza yapanlar vardı onlar boyutu sabit yapıp veriyordu isteyenlere haliyle tek boyutta düzenli oluyordu şimdi o olay pek yok yeni nesil gif' olarak kullanıyor yada farklı resimler olarak bizde kişi zevkine karışmıyoruz düzeni aşırı bozan bir durum olursa arkadaşımıza rica ediyoruz kaldırıyor.Şu anda zaten forumda düzene fazla aykırı gelen yok ''Tenpanter'' 2'ye düşürmüş imza sayısınıda ona teşekkür ediyoruz 😘
Kullanıcı kontrol panelinden imzaları kapatabilirsiniz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap