- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
yorum yapın lütfen ki eksiklerimi görebileyim hmm ve düzeltebileyim extrabeer
İmzalar Nasıl Olmuş ?
· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Bunları Sen Mi Yaptın
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Yazılar üzerinde çalışmanı tavsiye ederim
üstteki evet alttaki hayır demesi lazım çünkü uçurum var iki imza arasında Twisted Evil
Neden kendi yapmiş olamasınki su an kullandiğim benim ps de yaptığım 6. imza
üstteki evet alttaki hayır demesi lazım çünkü uçurum var iki imza arasında Twisted Evil
@Xray
İmzan harika olmuş. mucX
saol
BøBa
aynısını bi sitede görmüştüm bulursam özelden atarım
yanlız yanlış hatırlıoda olabilirim
@Xray
İmzan harika olmuş. mucX
saol
BøBa
aynısını bi sitede görmüştüm bulursam özelden atarım
yanlız yanlış hatırlıoda olabilirim
ikisinide internetten buldum ama üzerinde değişiklikler yaptım brushlar text effectler vs. bana ait extraokk Altyapı bana ait değil extraokk
- Resim Silinmiş.
Bu imzan guzel olmus
Bu imzan guzel olmus
robin hood lu imza üstünde hiç değişiklik yapılmadan sadece üstüne yazı yazılarak yapılmış gibi sanki,bi üstteki imzadaki yazıya bakıyorumda öyle yazı yazan birinin bu şekilde efekt vermesi imkansız Wink ki böyle imza yapan biri yazıyada dikkat ader,imzanın yarısını kaplıycak büyüklükte yazı yerine güzelliği bozmayacak zar zor okunacak büyüklükte yazı yazar Very Happy
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Cidden 1. ile 2. resim arasında dağlar kadar fark var. Sen yaptıysan bravo demkten başka bir şey gelmiyor aklıma.
Cidden 1. ile 2. resim arasında dağlar kadar fark var. Sen yaptıysan bravo demkten başka bir şey gelmiyor aklıma.
2. resmi ben yapmadım mucX keşke yapabilsem Sad yazı ve az birşey brush attım üstüne o kadar kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap