Icerige atla
Extraloob

İmperia Online Adam Aranıyor

· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
Arkadaslar kullanmadıgınız bıraktıgınız bir accoun varsa ve verirseniz sevinirim Diyar Turkish 4den mümkünse Şimdiden Teşekkürler Varsa öm ile sölerseniz sevinirim... ?!!!!!!...
14 Yanıt
F
Konu yanlış yerde taşıyın bakem şunu benim bölüme 😁
A
Audrey OP ⭐ 19y
senin bölüm?
F
online oyunlar web tabanlı oyunlar konsol oyunları sonuçta o dediğin oyunda bir online oyun lastturk_ e söyle o taşıyabilir.
A
Audrey OP ⭐ 19y
görsün taşısın onlamı ugraşcam be 😄 lastcım sesimi duy ve şunu taşı lütfennnn
L
lastturk_ ⭐ 19y
Sanırım private server acc. istiyosun taşındı.
E
eL`dode ⭐ 19y
Sanırım private server acc. istiyosun taşındı.

Hayır yaw arkadaş web tabanlı bir oyun için acc. istiyor.ecsro için değil.Web tabanlı oyunlar bölümüne lütfen.
F
@lastturk_ lastturk senin kafanmı iyi 😁 arkadaş imperi online die bi oyunda acc istiyor. 😁 😈 neyse şimdi _Darkness_ e söyle taşısın 😁
L
lastturk_ ⭐ 19y
@lastturk_ lastturk senin kafanmı iyi 😁 arkadaş imperi online die bi oyunda acc istiyor. 😁 😈 neyse şimdi _Darkness_ e söyle taşısın 😁

2 gündür uyumadım ve sabah kahvaltı etmedim
Ayrıca 3 tane bitter çikölata 1 kadehde şarap var
Gözlerimi açamıyorum mazur görün 😜

ps: kahvaltı edilmez yapılır 😁
A
Audrey OP ⭐ 19y

ehuehuehuehuu last içtinmi sen cnm ya 😄 ne ecsro su imperi yazıyo başlıkta bile 😁 😁 😁 😁 😄
E
eL`dode ⭐ 19y

ehuehuehuehuu last içtinmi sen cnm ya 😄 ne ecsro su imperi yazıyo başlıkta bile 😁 😁 😁 😁 :D

İçmiş içmiş 😁 Sızar az sonra
A
Audrey OP ⭐ 19y
yokmu kimsede :(:(
A
Audrey OP ⭐ 19y
YOKMU KİMSEDE UP ZUPP
A
Audrey OP ⭐ 19y
up up hala bulamadım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap