Arkadaslar kullanmadıgınız bıraktıgınız bir accoun varsa ve verirseniz sevinirim Diyar Turkish 4den mümkünse Şimdiden Teşekkürler Varsa öm ile sölerseniz sevinirim... ?!!!!!!...
İmperia Online Adam Aranıyor
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
Konu yanlış yerde taşıyın bakem şunu benim bölüme 😁
senin bölüm?
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
online oyunlar web tabanlı oyunlar konsol oyunları sonuçta o dediğin oyunda bir online oyun lastturk_ e söyle o taşıyabilir.
görsün taşısın onlamı ugraşcam be 😄 lastcım sesimi duy ve şunu taşı lütfennnn
Sanırım private server acc. istiyosun taşındı.
Sanırım private server acc. istiyosun taşındı.
Hayır yaw arkadaş web tabanlı bir oyun için acc. istiyor.ecsro için değil.Web tabanlı oyunlar bölümüne lütfen.
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
@lastturk_ lastturk senin kafanmı iyi 😁 arkadaş imperi online die bi oyunda acc istiyor. 😁 😈 neyse şimdi _Darkness_ e söyle taşısın 😁
@lastturk_ lastturk senin kafanmı iyi 😁 arkadaş imperi online die bi oyunda acc istiyor. 😁 😈 neyse şimdi _Darkness_ e söyle taşısın 😁
2 gündür uyumadım ve sabah kahvaltı etmedim
Ayrıca 3 tane bitter çikölata 1 kadehde şarap var
Gözlerimi açamıyorum mazur görün 😜
ps: kahvaltı edilmez yapılır 😁
ehuehuehuehuu last içtinmi sen cnm ya 😄 ne ecsro su imperi yazıyo başlıkta bile 😁 😁 😁 😁 😄
ehuehuehuehuu last içtinmi sen cnm ya 😄 ne ecsro su imperi yazıyo başlıkta bile 😁 😁 😁 😁 :D
İçmiş içmiş 😁 Sızar az sonra
yokmu kimsede :(:(
YOKMU KİMSEDE UP ZUPP
up up hala bulamadım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap