Icerige atla
Extraloob

iLLeGaL_TuRK

· 5 Yanıt · 2.2K görüntüleme
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
ilk önce s.a. arkadaşlar guildim masterı benim guild 3 lvlin %15 inde bütün Türk arkadaşlarımı bekliyorum lvl sınırlaması yok ayrıca guildin biraz kasılmaya ihtiyacı var benim lvl im 50 yüksek lvl arkadaşlar guilde gelmek isterlerse oyundan KiNG_TeaM e yada [email protected] msn adresini eklesinler yüksek lvl arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim....
5 Yanıt
L
Lord_Rings ⭐ 19y

ilk önce s.a. arkadaşlar guildim masterı benim guild 2 lvlin %75 inde bütün Türk arkadaşlarımı bekliyorum lvl sınırlaması yok ayrıca guildin biraz kasılmaya ihtiyacı var benim lvl im 50 yüksek lvl arkadaşlar guilde gelmek isterlerse oyundan KiNG_TeaM e yada [email protected] msn adresini eklesinler yüksek lvl arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim....

oncelıkle başarılar dılerım arkadaşım ben 44 ve 80 lvllık carım var 44 lvllıkle gelebılıırm belkı
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
saolasın kardeş en azından sen bakmışsın mesaja her zaman kapım açık bana oyundan ulaşabilirsin... extraokk
L
Lord_Rings ⭐ 19y

saolasın kardeş en azından sen bakmışsın mesaja her zaman kapım açık bana oyundan ulaşabilirsin... extraokk

ok extraokk
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
-

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: