ilk önce s.a. arkadaşlar guildim masterı benim guild 3 lvlin %15 inde bütün Türk arkadaşlarımı bekliyorum lvl sınırlaması yok ayrıca guildin biraz kasılmaya ihtiyacı var benim lvl im 50 yüksek lvl arkadaşlar guilde gelmek isterlerse oyundan KiNG_TeaM e yada [email protected] msn adresini eklesinler yüksek lvl arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim....
iLLeGaL_TuRK
· 5 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
L
Lord_Rings
⭐ 19y
ilk önce s.a. arkadaşlar guildim masterı benim guild 2 lvlin %75 inde bütün Türk arkadaşlarımı bekliyorum lvl sınırlaması yok ayrıca guildin biraz kasılmaya ihtiyacı var benim lvl im 50 yüksek lvl arkadaşlar guilde gelmek isterlerse oyundan KiNG_TeaM e yada [email protected] msn adresini eklesinler yüksek lvl arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim....
oncelıkle başarılar dılerım arkadaşım ben 44 ve 80 lvllık carım var 44 lvllıkle gelebılıırm belkı
saolasın kardeş en azından sen bakmışsın mesaja her zaman kapım açık bana oyundan ulaşabilirsin... extraokk
L
Lord_Rings
⭐ 19y
saolasın kardeş en azından sen bakmışsın mesaja her zaman kapım açık bana oyundan ulaşabilirsin... extraokk
ok extraokk
-
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap