ya ben tekmiyim yoksa herkezmi böyle
ilkögretim de başarılı,lise başarısız olanlar
· 26 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Ben.
sadece bizmi cesur olun biraz yabancı yok 👍
bende 😁 hep taktir aldık kendimizi bi b.. sandık liseye bi geçtim 1-1-1-1- 😁
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Bende aynı şekilde yalan diyemem Hersey Lise1'in Sonuna kadar çok güzeldi
Sonrası Ne siz Sorun ne ben söliyim 😁
Sonrası Ne siz Sorun ne ben söliyim 😁
Ben 😄 sınıf geçmekle kalmak arasında cebelleşiyorum 😜 Lise 4 üm şuan geçtim hayırlısıyla ama ilkokulda taktirsiz dönem geçmeyip liseye gelip ilk mat yazılısından 0 alınca koymuştu 😄 sonra 55 ve bişi daha aldım 2 gelmişti 😄
Ben 😄 sınıf geçmekle kalmak arasında cebelleşiyorum 😜 Lise 4 üm şuan geçtim hayırlısıyla ama ilkokulda taktirsiz dönem geçmeyip liseye gelip ilk mat yazılısından 0 alınca koymuştu 😄 sonra 55 ve bişi daha aldım 2 gelmişti :D
bunu ve yazdıklarınızın hepsini yaşamışımdım...
tam tersi oldu bnmde
ilkokul berbat lise müthiş gidio şuan bakalım
ilkokul berbat lise müthiş gidio şuan bakalım
ben ^^
ilköğretimdeki not lar torpildir 😁
S
SwitchBack
⭐ 19y
Ortamdan kaybediyoruz . İlköğretimde daha evcil bir ortam vardı öğretmenler ana baba gibiydi . Şimdi öğretmenler resmi Heleki Ahmet Tiryaki 😈 . Alışırız herhalde yakında ama tüm sınıf alışmışta sanki bir tek ben kalmışım gibi 😁
Orta Okulda Tesk Takdir Lise Bir 11 Zayıf 😄 Lise 2 De Azalttım Ama 3e Dusurdum Lise 3tede Hiç Zayıfım Yoktu Ama 2 Boldu Galiba 😄
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
ben
Aynen.
Pehen 😁
M
Misproject
⭐ 19y
bende 😁 hep taktir aldık kendimizi bi b.. sandık liseye bi geçtim 1-1-1-1- 😁
+1111
ilkokul güzeldi lise belki iyi olacak
bende öleim 1 senıfta kaldım lisde orta okulda hep 5 ti dersler 😄
+1905 xP
8 yıl aynı ortamda tüm anılarını paylaştığı arkadaşlarından ayrı bir ortamda liseye başlayan öğrenci dersi dinlemez bile 😊
2. dönem kendini toplar herşey süperken tek dersten kalır...
sonraki sene hırs yapar zayıfsız sınıfını geçer örnek öğrenci olarak yoluna devam eder 😎 😜
+1905 xP
8 yıl aynı ortamda tüm anılarını paylaştığı arkadaşlarından ayrı bir ortamda liseye başlayan öğrenci dersi dinlemez bile 😊
2. dönem kendini toplar herşey süperken tek dersten kalır...
sonraki sene hırs yapar zayıfsız sınıfını geçer örnek öğrenci olarak yoluna devam eder 😎 :P
hadi be sen 2,sene sözele geçtin diye zayıfın yok 😁 😁 😁 ilk sene
fizik biyoloji kimya bunlar kasar ^^ sende 2,sene olmadıkları için yoktur zayıfın 😁 😗
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap