-Resim Silinmiş.
yardımlarından dolayı okur_15_TR ye sonsuz tskler Very Happy
ilk uniqim :D
· 20 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
64 lvle yakısmıyor ama yıne tebrıkler
bence lv le alakası yok.. şans işi ilk kim bulursa o kesiyor...
U
Unstopable
⭐ 19y
bence lv le alakası yok.. şans işi ilk kim bulursa o kesiyor...
+1 , tebrikler kardeş 😊
64 lvle yakısmıyor ama yıne tebrıkler
adam onu 30 lv de kesebilir ama bırakıyorlarmı hem ilk uniq i miş bırak kessin
-Resim Silinmiş.
yardımlarından dolayı okur_15_TR ye sonsuz tskler Very Happy
waLLa hLL olsun o Lv de onu nasıL kestin Twisted Evil
Arkadaşlar uniqueler ile leveli karşılaştıranlara uyuz olurum acıkcası. Ne alaka yahu? Sonuçta onu ilk bulan kesiyor. Zevkine yapılan bir şey. Şimdi bu arkadaşımız macera için gitmiş Cerberus'a.. Lakin 40 level falan olsaydı niye gittin, bu lvl'da kesilir mi diye bir şey denmeyecekti ama şimdi neden deniyor? Bir kural mı var 42+'lar cerberus, tg vb. kesemez diye? Bence bu tür olaylar her zaman macera işidir ve isteyen istediğine gidip keser.
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Arkadaşlar uniqueler ile leveli karşılaştıranlara uyuz olurum acıkcası. Ne alaka yahu? Sonuçta onu ilk bulan kesiyor. Zevkine yapılan bir şey. Şimdi bu arkadaşımız macera için gitmiş Cerberus'a.. Lakin 40 level falan olsaydı niye gittin, bu lvl'da kesilir mi diye bir şey denmeyecekti ama şimdi neden deniyor? Bir kural mı var 42+'lar cerberus, tg vb. kesemez diye? Bence bu tür olaylar her zaman macera işidir ve isteyen istediğine gidip keser.
+1907
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Adam ilk defa uniq kesiyor siz tebrik etmeniz yerine daha çok moralini bozuyorsunuz Ne yani adam gidip İsyu mu kessin kolaysa siz kesin Tebrikler kardeşim devamını bekleriz
bencede bulan keser extrabeer
+1907
+2008 santam santam
bu arada cimbom forever
Sana biraz hafif kalmış ama olsun.Nice uniqlere....
Güzel ss Wink santam
herkese tskler santam
tebrikler Razz
M
Misproject
⭐ 19y
bu da bnm ilk uniqim Very Happy
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
tbrklr ben daha hiç kesemedim üç kere uri bekledim iki kere üzerime düştü bir kerede pt dekiler uyardı ama üçündede öldüm xD xD xD
X
XipeHocter
⭐ 19y
İii Vll Helal Olsun O Leveld 24 Level BOSS Vay Anasını Yatmadınmı Kardeş Aaaaa Very Happy Helal Vallah Helal Very Happy
M
Mudanya_TR1
⭐ 19y
Tebrikler kardeşim başarıların devamını dileriz...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap