Icerige atla
Extraloob

ilk pwpem :) uranüste

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
Z
zebani2059 OP ⭐ 19y
[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/VX-Cq6ZxMME[/flash]
16 Yanıt
Z
zebani2059 OP ⭐ 19y
oh be becerdim sonunda ne zor işmiş bu yaw şu vidyo eklemeyi gösteren bölümü duyurulara filan taşıyın yaw zoruna buldum forumda Very Happy şimdi olduu Mr. Green
_
kardeş parry ii deil bence parry bas bi an önce son saplamayı yapamıyosun
M
muratko193 ⭐ 19y
Str Blade Öldü Artık adam Oldurmekten Baska Her Ise Yarıyo Yatır Batır Kaldır İndir Getir Gotur Gibi

Muzik Guzel Begendim Emege Saygı headbang2ft9
Z
zebani2059 OP ⭐ 19y
üstümde hiç bi mavi yoq itemlerin yarısı npc xyl niin de öyle uranüste item bulamıyoz ki mavi bulalımm anca son sette olur o
C
yav müzik süper ne bu müsiğin adı??
Z
zebani2059 OP ⭐ 19y
ali G - wikid wikid
I
Ali G Ali G Very Happy sarkı cook guzel ızleyenler ııcın Fılmıde guzel ama vidoe biraz kotu gıbı emeğe saygı Mr. Green Mr. Green
T
Tatanga ⭐ 19y
hey gidi hey uranüste ilk uriyi görüşüm xD çakilerin orda uri xDxD arkdaş belki görmüştür
haa bide uranüste ilk lordu sıkıştırmış adamımdır kahvekeyfi kardeş uranüste ilk lordu ben sıkıştırdım peki kim kesti ? ehehe 7 günde kesilememişti en son sıkışmış duruyo bütün düşük levelliler saldırıyodu lord yarkana
Z
zebani2059 OP ⭐ 19y

Ali G Ali G Very Happy sarkı cook guzel ızleyenler ııcın Fılmıde guzel ama vidoe biraz kotu gıbı emeğe saygı Mr. Green Mr. Green

eet vidyo kötü yakınlaştırma yapmayı unuttum arada bide arkadaş boyuna kaçak dövüştüğü için vidyoyu dilim dilim doğramam gerekti Mr. Green
Z
zebani2059 OP ⭐ 19y

hey gidi hey uranüste ilk uriyi görüşüm xD çakilerin orda uri xDxD arkdaş belki görmüştür
haa bide uranüste ilk lordu sıkıştırmış adamımdır kahvekeyfi kardeş uranüste ilk lordu ben sıkıştırdım peki kim kesti ? ehehe 7 günde kesilememişti en son sıkışmış duruyo bütün düşük levelliler saldırıyodu lord yarkana

bu olabilir mi o biz ve yarkan Mr. Green
- Resim Silinmiş.
C
CoquetBeat ⭐ 19y
3. batırı yapamazsan adam yatıramazsın :?!!!
7x lvl e geldin de ilk defa mı pvp yapıon Laughing ilk pwpem demişinde Laughing
Z
zebani2059 OP ⭐ 19y

3. batırı yapamazsan adam yatıramazsın :?!!!
7x lvl e geldin de ilk defa mı pvp yapıon Laughing ilk pwpem demişinde Laughing

ben basıyom da lag tan o batırmıyodu game cam kastı biraz pc'yi ayrıca uranüste pvp yapan pek bulunmuyo herkez lvl derdinde yada taxi yapıyorrrr XyL ye kısmet oldu ilk pvp em Very Happy
T
The_Crims ⭐ 19y
muslume selam bladeye devam blade4ever
Z
zebani2059 OP ⭐ 19y

güzel laff Very Happy Very Happy Very Happy
T
The_Crims ⭐ 19y

güzel laff Very Happy Very Happy Very Happy

saol dostum normali babaya selam alkole devamda burda o uymaz Very Happy