H HeartLess*X OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Arkadaslar iLk defa dun Ps indirdım ve sabah biraz biseyLerLe ugrastım kurcukladım ortaya bole bisey cıktı yorumlarınız benim ıcın cok onemli devam etmelimiyim 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H HeartLess*X OP ⭐ 19y 17 yil once #2 Bunuda az once yaptım yorumlarınızı esırgemeyın bakanlar hangısını ımza yapsamPs:Bu İmza olayı hosuma gitti 😁 Burda background olayını bır turlu cozemedım dırek nası ımza olarak kaydedebılırım background gozukmeden:S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 17 yil once #3 Resimler gözükmüyor :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
| |O²| ⭐ 19y 17 yil once #4 extraloob milleti cabuk öğreniyor herşeyi yaf ^^ tbrkler güzel calısmalar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X OP ⭐ 19y 17 yil once #5 Gercekten resımler gozukmuyomu bırdaha yukleyebılırım eger oleyse TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
| |O²| ⭐ 19y 17 yil once #6 ben görüyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil