L Leo OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 Çalışmalar benden, yorumlar sizden...Buyrun... 😎 ➡️ İlk Profesyonel İmza Çalışmam:- Resim Silinmiş. ➡️ İlk Profesyonel Avatar Çalışmam- Resim Silinmiş.Saygılarımla, Dosyalar (1) exl2014-logo1.png 263.4 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BlueLight ⭐ 18y 17 yil once #2 iyi yapmışın 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leo OP ⭐ 18y 17 yil once #3 Sağol.Avatarın biraz dandik olduğunu biliyorum ama daha güzelini yapamadım.Bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşımız bana imzama uygun bir avatar yaparsa çok memnun olurum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlueLight ⭐ 18y 17 yil once #4 Şu canavarın resmini ver veya pm at bi denerim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 17 yil once #5 Taşınıyor... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil