Makina ; Nikon d5000

Harika fotoğraflar çekip onları izlemek kadar keyiflisi yoktur.Herkeze öneririm.
Fotokritik.com a girip fotoğrafları incelerseniz hemen elinize alıp çekmek istiyceksiniz.Özellikle Nu kategorisine girin direk çekersiniz.

vay vay vay d5000. Sağlam makinadır. Ama biraz daha paran varsa D90 almanı tavsiye ederim. D90dan daha iyi verim alırsın. Buda iyidir al makinanı çok doğaya çok güzel kareler yakalayacağından eminim. Zaten fotoğrafçılık işi tamamen hayal gücüdür.
ps: Hayırlı Olsun 😆 😘
Bugün sipariş verdim.Çok istiyordum yakında gelir.
Makina ; Nikon d5000
Harika fotoğraflar çekip onları izlemek kadar keyiflisi yoktur.Herkeze öneririm.
Fotokritik.com a girip fotoğrafları incelerseniz hemen elinize alıp çekmek istiyceksiniz.Özellikle Nu kategorisine girin direk çekersiniz.
Bugün sipariş verdim.Çok istiyordum yakında gelir.
Makina ; Nikon d5000
Hepsiburadadan aldım.Ürün ithalatcı ve imalatcı firma garantisi altındadır açıklaması var.
Gerçi Nikonun garantisi hakkında çok sorun duydum ama ne yapalım idare edicem.
Hepsiburadadan aldım.Ürün ithalatcı ve imalatcı firma garantisi altındadır açıklaması var.
Gerçi Nikonun garantisi hakkında çok sorun duydum ama ne yapalım idare edicem.
hepsiburada.com sitesinden aldıysan orada belirtmesi lazım ithalatçı firma çok açık bir kavram eminimki çin malı nikon bu sorun da bu adamlar çinden getiriyorlar ithalatçı firma garantisi diyorlar oysa ki asıl nikon'un garantisini veren firmalar çok farklı kısacası bu çin malı nikonsa bir nikon bayisine götürdüğünüzde size yardımcı olmazlar ben istanbul avrupa yakasında ki bütün avm'leri gezdim ve sadece forum istanbulda ki saturn içerisinde nikon'un taa kendisiydi orijinal olan diğerleri çin malıydı acı ama gerçek ve aralarında 500-600 TL fiyat farkı var.
neyse hayırlı olsun en azından deli bir makina çin min idare edeceksin artık SLR makinan var kuzum daha ne olsun 🙏
Ps : çin malı alacaksan sirkecide hayyam pasajı var sadece fotoğrafçılık okuyan ünililer bilir orayı ve oradan çıkmazlar her türlü fotoğraf aleminin 1.2. el ürünleri yan sanayileri bulunur orada çok daha uygun oluyor çin malları.
Abi ne çin malı daha öncede çok defa alışveriş yaptığımız bir site.Çin malı olmasına pek imkan vermiyorum.Ürünü 1600 liraya aldım ve normal fiyatıda buna çok yakın.
Çin malı konusunda gittigidiyora katılıyorum çünkü üyeler alım satım yapıyor.Geç iade felan olabilir fakat çin malı olduğuna pek ihtimal vermiyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap