Icerige atla
Extraloob

İlk gün okulu kıranlar

· 28 Yanıt · 2.6K görüntüleme
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
İlk gün okulu kıranlar kimler görelim bakalım makara:
[ek #12654]
28 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
Para yokmuş gidemedik napalım 😁
A
Avasin ⭐ 17y
Okulu bitirdik okul mu kaldı snki 😄
A
Autumn ⭐ 17y
Bennn makara:
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Yok mu artıran makara:
[ek #12654]
U
Urbanss ⭐ 16y
Been 😄
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
Bu hafta okula gıtmem ben 😁
T
TheCombo ⭐ 19y
Kırmadımda ^^ sabahcıyım lise 2 ye geçtim bu sene eşit ağırlığı seçtim sınıfda tek erkek benim 😄 bi yandan üzülüyorum bi yandan ...
JCarlsberg
JCarlsberg ⭐ 19y
Valla Liseyi Okusaydım ( Okusaydım Lise Sondu ) Ama Okumadığımdan Bişe Dİyemiyorum Ama Okusam KEsin Bizim Arka Sokakdaki İnternet Cafeye Gitmiş ZsZc Oynuyordum ORta Okulda 72 Gün Devamsızlığım Vardı Ama 8 Sene Zorunlu Olduğundan Sınıfı Ş.O.K La Gectim xD
M
MainMagic ⭐ 18y
8:30 da başlıyo ama 11:30 da gittim.Allahtan bizim lise biraz rahat bırakıyoda giriş çıkışlara karışmıyo.Bende 3 saat geçmeden döndüm
S
shneZee ⭐ 18y
Saat 10.00 okul önü saat 10.30 heykel okula hiç girmedim 😆
A
Hacım artık yoklama defterinin üstünde o yok yazılan kağıtlar anlayacağınız bugün gitmezseniz hocanız yarın sizi yok yazabiliyo fişler yoklama defterinin üstündee
C
summer1: summer1: 😁 😁
saat okulun bahçesine 3adım attım çocuklar tuttu kolumdan daha merhabalaşmadan hoppa gezmeye makara:
S
SilentLord ⭐ 17y
Ben (:
J
Journalist ⭐ 19y
Awwww bugün kampüsten gelirken liseli cıvırları gördüm üniformalarıyla ahahaha nasıl tatlılar ama anlatamam arabadan öpücük attım el salladım çok şeker oluyor hatunlar okul üniformalarını giyince 🎅 summer6:

Herneyse 5 yıllık lise tecrübelerime dayanarak şu yazdıklarımı uygularlarsanız pişman olmazsınız aynı şeyler ilkokul içinde geçerli 😘

*Yeni kayıtlar harici ilk gün okula gidilmez,okulda arkadaşlarınızla buluşup herhangi bir yerde takılabilirsiniz ilk gün için bu uygun olanıdır.
*Eğer amacınız ders çalışıp bir hedef doğrultusunda ilerlemekse ikinci günden itibaren derslere girin,değilse girmenize gerek yok ilk hafta yoklama alınmaz.sınıfta alınsa bile hikayedir aldırış etmeyiniz sisteme girilmez. 👍
*Yeni eğitim öğretim yılı herkes için hayırlı uğurlu olsun takdir belgesiyle sınıfı bitirmenizi diliyorum 😘 🍺
S
shneZee ⭐ 18y
Awwww bugün kampüsten gelirken liseli cıvırları gördüm üniformalarıyla ahahaha nasıl tatlılar ama anlatamam arabadan öpücük attım el salladım çok şeker oluyor hatunlar okul üniformalarını giyince 🎅 summer6:

Herneyse 5 yıllık lise tecrübelerime dayanarak şu yazdıklarımı uygularlarsanız pişman olmazsınız aynı şeyler ilkokul içinde geçerli 😘

*Yeni kayıtlar harici ilk gün okula gidilmez,okulda arkadaşlarınızla buluşup herhangi bir yerde takılabilirsiniz ilk gün için bu uygun olanıdır.
*Eğer amacınız ders çalışıp bir hedef doğrultusunda ilerlemekse ikinci günden itibaren derslere girin,değilse girmenize gerek yok ilk hafta yoklama alınmaz.sınıfta alınsa bile hikayedir aldırış etmeyiniz sisteme girilmez. 👍
*Yeni eğitim öğretim yılı herkes için hayırlı uğurlu olsun takdir belgesiyle sınıfı bitirmenizi diliyorum 😘 🍺

Tecrübe 🎭
C

🤘
S
SilentLord ⭐ 17y

🙏
R
Rochas ⭐ 16y
kitapları alıp eve kacanzi 😆
E
eLempTRa ⭐ 18y
Yeah MEEEEEEEEE 😄 sabahcıyım bide cıkarken canta aldım bide yastık gittik arklara yattık xD lise 3 e geçtim ilkkez sabahcı oldum napalım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: