http://www.sahibinden.com/everest_kj_3360_300w_aliminyum_siyah_atx_kasa-25WQQaXQQ23049202WQQpXQQdisplayitem
Burdaki kasayı aldım ve kendi kasamı söküp buna geçirdim ve daha önce hiç böyle bir işlem yapmamıştım ^^ power ve reset leri bağlarken biraz zorlandım onları sökerken hiç bakmamıştım yuwalara takarken biraz zorlandım.Tek sorun powerı açınca ışık yanmıyor ama kasa tıkır tıkır çalışıyor ^^ Bide hdd ısıgı falan onları çalıştıramadım 😢
ilk deneyimimi kazandım ^_^
· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Len başlıgı değiştir, bende başlıgı görünce konuyu silmeye diye girdim 😁 İlk deneyimi yaşadım 'dan birton mana çıkıyormuş demek ki bunu anladım bu topic 'te 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Len başlıgı değiştir, bende başlıgı görünce konuyu silmeye diye girdim 😁 İlk deneyimi yaşadım 'dan birton mana çıkıyormuş demek ki bunu anladım bu topic 'te 😆
Aynen oha diye girdim. 😆
Haha 😁
Akla deneyim deyince akla ilk gelen şeye bak yaaa 😜 😁
Melo ve sen hep yanlış anlıyorsunuz düşünceleriniz hep o şeyde OMG ! 😆 😈
Melo ve sen hep yanlış anlıyorsunuz düşünceleriniz hep o şeyde OMG ! 😆 😈
Her işe seksapel tarafından bakacaksın ki ileride sıkıntı çekmeyesin, olayları daha iyi kavrayasın diye 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
o meseleyi tartışmayı bırakında nasıl iyi ama dimi ^^ hiç yokdan kasa toplayabiliyorum 😆
300 W PSU yetiyor mu sana yahu 😜
valla bende o niyetle girdim 😆 Dedim noluyor 😈
http://www.sahibinden.com/everest_kj_3360_300w_aliminyum_siyah_atx_kasa-25WQQaXQQ23049202WQQpXQQdisplayitem
Burdaki kasayı aldım ve kendi kasamı söküp buna geçirdim ve daha önce hiç böyle bir işlem yapmamıştım ^^ power ve reset leri bağlarken biraz zorlandım onları sökerken hiç bakmamıştım yuwalara takarken biraz zorlandım.Tek sorun powerı açınca ışık yanmıyor ama kasa tıkır tıkır çalışıyor ^^ Bide hdd ısıgı falan onları çalıştıramadım 😢
öncelikle hayırlı olsun, gelelim sorununuza ; kasanın üzerinde ki ışıkların yanması için onların kablolarını anakart üzerine uygun yerlere takmalısınız bunun için anakart kitapçığı lazım orada ki şemadan hangi pin hangi yuvaya takılacak öğrenebilirsiniz.
- Resim Silinmiş.
Aynen oha diye girdim. 😆
En Son Yorum Yapanında Okan Abi Oldugunu Gorunce Bende Öyle Sandım 😁 😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
o meseleyi tartışmayı bırakında nasıl iyi ama dimi ^^ hiç yokdan kasa toplayabiliyorum 😆
Deli emin gibisin 😘
Yuh dedim bende başlığı görünce 😊
C
CrimeMaker
⭐ 16y
Deli emin gibisin 😘
:D:D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap