_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 16 yil once #1 İLk kestigim demon o kadar beklerdim önüme düşmezdi bir türlü aşşagı kayar kaymaz sbot haykırdı. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W WildKing ⭐ 19y 16 yil once #2 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 16 yil once #3 tebriklerTeşekkür ederim nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 16 yil once #4 Allah belamı versin ya 😄 isuyu buldum here dedim zerk yoktu kesemedik işi görüyomusun bah bah TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CrackCocaine ⭐ 18y 16 yil once #5 Tebrikler hocam 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 16 yil once #6 Tebrikler hocam 🍺 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cynosure ⭐ 19y 16 yil once #7 tebrik ederim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 16 yil once #8 Teşekkürler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C crazy123 ⭐ 18y 16 yil once #9 Tebrikler. Nice demonlara TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FeeLThePain ⭐ 18y 16 yil once #10 gratz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 16 yil once #11 gratz. 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A archey ⭐ 18y 16 yil once #12 aslınde lıfe ılede keserdın ama TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GteGrenSemsiye ⭐ 19y 16 yil once #13 gratz. 🍿 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fahmlugat ⭐ 18y 16 yil once #14 tebrikler Spoilersonunda ıwy'den başka unique kesmişsin 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 16 yil once #15 aslınde lıfe ılede keserdın amaLife'la kestim zaten 😈 Sonra kapattım zaten bi zerkte kestim 2.yi bastım öldü TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DragStar ⭐ 16y 16 yil once #16 Tebrikler....:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 16 yil once #17 Eyvallah sağol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil