- Resim Silinmiş.
sayenizde düzelttim arkadaşlar çok teşekkür ederim 😊
ilk çalışmam yorum lütfen (sizin sayenizde düzeltildi çok tş
· 13 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
arkadaşlar bide bu arkadaki beyazlıkları nasıl yok edeceğim yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar bide bu arkadaki beyazlıkları nasıl yok edeceğim yardımcı olurmusunuz
ilk olarak güsel o beyazlığı kaybetmek için ise resmi kaydederken *png formatında kaydet
başarılar
ilk olarak güsel o beyazlığı kaybetmek için ise resmi kaydederken *png formatında kaydet
başarılar
Bu şekil de kaydederse hiç bişi deişmez.
----------
Beyaz kısmın gözükmesini istemiyorsan. Yapacagın resmin Backgraund unu Layer dan silip .png formatında kaydedeceksin veya Transparan olarak dosyayı acıp .png formatında kaydedeceksin.
----------
Gayet güzel olmus tbrkler 😊
Gtzzzz.İlk çalışmaya göre süper 😉
başarılar
Bu şekil de kaydederse hiç bişi deişmez.
----------
Beyaz kısmın gözükmesini istemiyorsan. Yapacagın resmin Backgraund unu Layer dan silip .png formatında kaydedeceksin veya Transparan olarak dosyayı acıp .png formatında kaydedeceksin.
----------
Gayet güzel olmus tbrkler :)
pardon orasını unuttum silmeyi 😄 silmiştir die düşündüm 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
arkadaşımızın dediği gibi png formatınd kaydet o arka plan olmassa harika olucak.
saolun düzeltim yeniden koyucam 😊
- Resim Silinmiş.
sayenizde düzelttim arkadaşlar çok teşekkür ederim :)
güsel oldu hadi hyrlı olsun 😄 sevamı gelir inş 😄
- Resim Silinmiş.
Tamam yapmışsında neden imzan olrak kullanmıyosun?
T
TitusPullo
⭐ 19y
Taşındı ➡️ ###» Photoshop Üzerine Herşey » Photoshop Çalışmalarımız
Font daha güzel olabilirdi 😘
- Resim Silinmiş.
güsel oldu hadi hyrlı olsun 😄 sevamı gelir inş :D
inş. font evet daha güzel olabilirdede ilk çalışma için gösterişli bişey olsun istemedim açıkçası ama devamı gelcek yorumlar için çok tşk.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap