yardımlarınınz için hepinize teşekkurler
-Resim Silinmiş.
İlk Çalısmam
· 29 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
iki kerte olmus kilit lütfen
-Resim Silinmiş.
Seçili renk de mavi. Delete mi basıyosun? Sen dışarıyı mı içeriyi mi kesmek istiyosun?
Seçili renk de mavi. Delete mi basıyosun? Sen dışarıyı mı içeriyi mi kesmek istiyosun?
içini kesmek istiyom bi resimli anlatım felan yapsan iyi olur
mesela boyanmadı diyelim aldım diyelim nasıl kes yapıstır diyicem felan
hyr deleteye fln basmıo foreground un rengi çıkıo bak yukarda kare var karenin içinde pen resmi olan bi buton var ona bas
Kırmızı yuvarlakla seçili bölgeleri işaretlersen resmin için kesecektir. Sağ tıklayıp make selection dedikten sonra radiusu 0,5 yapıcaksın okey leyip kopyalayacaksın... Yeni sayfaya yapıştırıcaksın ..
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
ibrahim abi sen ingilizcemi kullanıyorsun? Question Question
İngilizce kullanıyorum ben Wink
Exclamation Exclamation Teşekkürler Hepinize Exclamation Exclamation
extrabeer
extrabeer
Kırmızı yuvarlakla seçili bölgeleri işaretlersen resmin için kesecektir. Sağ tıklayıp make selection dedikten sonra radiusu 0,5 yapıcaksın okey leyip kopyalayacaksın... Yeni sayfaya yapıştırıcaksın ..
-Resim Silinmiş.
peki yapıstır dedim orda kaldı yapıstırdıgım yerde saga sola oynatamıyom direk ypısıo
bazen böle bi gıcıklığı var kestiğin yerin tam üstüne yapıştırıo sende kesmedi sanıon Very Happy kestiğin yeri kontrol et
bazen böle bi gıcıklığı var kestiğin yerin tam üstüne yapıştırıo sende kesmedi sanıon Very Happy kestiğin yeri kontrol et
onu demek istemedim başka resme yapıstırıyorum Mr. Green resmin tam ortasına yapıstırıyo kendini saga sola oynamıyo
mutlaka oynar sağ alttan oynatacağın layer i seç öle oynat extraokk
anlamadım
mutlaka oynar sağ alttan oynatacağın layer i seç öle oynat extraokk
-Resim Silinmiş.
abi bu oldu sagol ama simdi yapıstırdıgım yerden oynatamıyorum napabilirim resmin tam ortasına yapısıyo kalıyo
profesyonel PS ci iste
Profesyonellerin tercihi ingilizce Mr. Green
profesyonel PS ci iste
Profesyonellerin tercihi ingilizce Mr. Green
buraya msj atarken banada bi yardım etseydim tam süper olacaktı Mr. Green
ronin in anlattığı gibi olmadımı??
ronin in anlattığı gibi olmadımı??
yapıstırdıgım yerde kaldı oynatamadım bi ss'li gösterirsen sevinirim bide http://img145.imageshack.us/img145/7444/66wn9.jpg şunu imza özelliklerinde yapabilirsen sevinirim 400piksel 500piksel felan diyo Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap