Icerige atla
Extraloob

İlk adım son vuruş

· 29 Yanıt · 2.3K görüntüleme
M
Minotoche OP ⭐ 17y
iTech, ilk kez unique avına çıktı ve hiç zorlanmadan kesti (unique ile ilk buluşma)

iTech geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ❤️ ❤️ ❤️
29 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Tebrikler minnoşum 😜
Special thx to Flexi
M
Minotoche OP ⭐ 17y
isroda ilk defa adım yukarıda yazıyor 😜
A
Avasin ⭐ 17y
isroda ilk defa adım yukarıda yazıyor :P

Allah tamamına erdirsin 😁
D
duzceli81 ⭐ 17y
gzzzzzzzzzzz
M
Minotoche OP ⭐ 17y

Allah tamamına erdirsin 😁

❤️

@düzcell'li
GM'den ileride taktiklerini alırım 😜
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Ne yaptığını söyleyeyim, ilk önce uru çıktı. Ardından aramaya başladın. Bulduğunda o mor noktayın gördüğünde elin kolun zangır zangır tirredi, heyecan tavan yaptı. Anrenalin çok yüksek. Attan inmek için bütün tuşlara basıyorsun. Anında zerke bastın ve tuşları taciz edercesine yüklendin. Kestiğini görünce içinden veya dışından bi "yeahhhhhhhhh" çektin. Doğrumudur ? ☕
Special thx to Flexi
M
Minotoche OP ⭐ 17y

Ne yaptığını söyleyeyim, ilk önce uru çıktı. Ardından aramaya başladın. Bulduğunda o mor noktayın gördüğünde elin kolun zangır zangır tirredi, heyecan tavan yaptı. Anrenalin çok yüksek. Attan inmek için bütün tuşlara basıyorsun. Anında zerke bastın ve tuşları taciz edercesine yüklendin. Kestiğini görünce içinden veya dışından bi "yeahhhhhhhhh" çektin. Doğrumudur ? ☕

yanlış 😊

ilk heyecanımı 4 sene önce tg'yi araken yaşamıştım çok titremiştim. ondada bulamamıştım sonrasında bütün heyecanımı kaybettim 😁 😜
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

yanlış 😊

ilk heyecanımı 4 sene önce tg'yi araken yaşamıştım çok titremiştim. ondada bulamamıştım sonrasında bütün heyecanımı kaybettim 😁 :P

Patladık 😁
Special thx to Flexi
M
Minotoche OP ⭐ 17y
whiteangel
C
Tebrikler. 🍺
M
Maynard__ ⭐ 16y

yanlış 😊

ilk heyecanımı 4 sene önce tg'yi araken yaşamıştım çok titremiştim. ondada bulamamıştım sonrasında bütün heyecanımı kaybettim 😁 :P

😁 😁 😁
M
Mojito ⭐ 18y
chatdeki adamın haykırışlarını hiç mi duymadın 😜
ps:tebrikler 😊
M
Minotoche OP ⭐ 17y
%40hp'den sonra o kesmeye başladı güya beni durdurup uri'yi o alacaktı. bende kestim sonra ^^
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
O Mor noktayı görüp titrememek nasıl birşey yafs 😢 Ben bugün olmuş Bandit kalesindeki NPC'nin mavi noktasını görünce heyecan yapıyorum 😆

PS: Tebrikler hacım, bugün sevgilimden ayrıldım. Giderken yolun açık olsun dedi bana 😊 iTech'inde yolu açık olsun nice Uniquelere... 🍺
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
gz bromance 🍺
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
bugün sevgilimden ayrıldım. Giderken yolun açık olsun dedi bana 😊 iTech'inde yolu açık olsun nice Uniquelere... 🍺

Ne alaka bende bilmiyorum ama 😁
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
bugün sevgilimden ayrıldım. Giderken yolun açık olsun dedi bana 😊 iTech'inde yolu açık olsun nice Uniquelere... 🍺

Ne alaka bende bilmiyorum ama 😁

Ben de dicektim ne alaka diye sen kendi kendine demiş oldun summer3:
M
Minotoche OP ⭐ 17y

aynı kaderi paylaşıyoruz kaderdaş 🤝
D
Tebrikler canımcım ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: