Merhaba arkadaşlar ilişkiden sıkılmaya yada kız arkadaşınızdan soğuma ya da sıkılmaya başladığınızda ilk aklınıza gelen şey ayrılıkmı ?
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Ufuk akşam akşam bunları mı düşünüyosun? Tesadüfe bak ki iş ardakaşımda akşama kadar bu konuda konuşup kafamı ütüledi neymiş sevgilisiyle hep karşı karşıyalarmış çok sıkılmışlar (bu ikisi karşı karşıya iki mağaza çalışanı)

banada ayrılık geliyor sonra tekrar dönsen sorunlar dahada büyüyor gibime geliyor . yani ister istemez yamadığın ilişki patlak veriyor.
banada ayrılık geliyor sonra tekrar dönsen sorunlar dahada büyüyor gibime geliyor . yani ister istemez yamadığın ilişki patlak veriyor.
Çok seviyorsan, al hatunu karşına böyle böyle de kafana ne takılıyorsa sor ve söyle.
Sorun neyse çözmeye çalış, sorun özel değilse öğrenebilir miyim? Tavsiyede bulunmaya çalışırım...
Çok seviyorsan, al hatunu karşına böyle böyle de kafana ne takılıyorsa sor ve söyle.
Sorun neyse çözmeye çalış, sorun özel değilse öğrenebilir miyim? Tavsiyede bulunmaya çalışırım...
Sorun tavırlarından sıkıldım kız arkadaşımın. ayrıca bi soğukluk var içimde ona karşı.
@AlperBicen
Haklısın kafamı boşaltıp düşünmek lazım.
@Spare
Kendini haklı gösterip beni haksız göstermesi durumu sıkıyor canımı hacım bu yüzden sinir oluyorum.
@sweetCHIEF
Etkin Cevabını Özelden vericem 😄
@Advance
daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap