Icerige atla
Extraloob

İlişkide Sıkılmalar

· 23 Yanıt · 2.3K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar ilişkiden sıkılmaya yada kız arkadaşınızdan soğuma ya da sıkılmaya başladığınızda ilk aklınıza gelen şey ayrılıkmı ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
23 Yanıt
M
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Dalga geçilmesi için açmadım konuyu .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ufuk akşam akşam bunları mı düşünüyosun? Tesadüfe bak ki iş ardakaşımda akşama kadar bu konuda konuşup kafamı ütüledi neymiş sevgilisiyle hep karşı karşıyalarmış çok sıkılmışlar (bu ikisi karşı karşıya iki mağaza çalışanı)
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Ufuk akşam akşam bunları mı düşünüyosun? Tesadüfe bak ki iş ardakaşımda akşama kadar bu konuda konuşup kafamı ütüledi neymiş sevgilisiyle hep karşı karşıyalarmış çok sıkılmışlar (bu ikisi karşı karşıya iki mağaza çalışanı)

mağaza anıları 😞 Faceye gel 😁
Flexi
Flexi ⭐ 14y
malesef ayrılık.
Swindler
Swindler ⭐ 14y
Biraz Ara.
[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
[
[GM] Spare ⭐ 16y
Ara verilmesi: Bana kalırsa bu çok gereksiz, sevdiğiniz yada birşeyler yaşadığınız insana karşı ara verme gereği duyuyorsanız bu ilişkinin bitmiş olması demektir. Bitir gitsin hiç düşünme buna gerek duyuyorsan o ilişki zaten bitiktir.

İlişkide sıkılmalar derken kendini şöyle birşeyin içinde düşün, sevgilinden ayrılıyorsun (sıkıldın) o artık birisiyle çıkıyor başkasıyla onu düşünür müsün? Kıskanır mısın? Onu arar mısın?

İlişki öyle basit birşey değildir bence, düşünülmesi gerek... Ben acısını çok çektim, sizde çekmeyin...
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
banada ayrılık geliyor sonra tekrar dönsen sorunlar dahada büyüyor gibime geliyor . yani ister istemez yamadığın ilişki patlak veriyor.
[
[GM] Spare ⭐ 16y
banada ayrılık geliyor sonra tekrar dönsen sorunlar dahada büyüyor gibime geliyor . yani ister istemez yamadığın ilişki patlak veriyor.

Çok seviyorsan, al hatunu karşına böyle böyle de kafana ne takılıyorsa sor ve söyle.
Sorun neyse çözmeye çalış, sorun özel değilse öğrenebilir miyim? Tavsiyede bulunmaya çalışırım...
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Çok seviyorsan, al hatunu karşına böyle böyle de kafana ne takılıyorsa sor ve söyle.
Sorun neyse çözmeye çalış, sorun özel değilse öğrenebilir miyim? Tavsiyede bulunmaya çalışırım...

Sorun tavırlarından sıkıldım kız arkadaşımın. ayrıca bi soğukluk var içimde ona karşı.
A
AlperBicen ⭐ 13y
-
[
[GM] Spare ⭐ 16y

Sorun tavırlarından sıkıldım kız arkadaşımın. ayrıca bi soğukluk var içimde ona karşı.

Tavırlarında rahatsız olduğun şeyi tespit edebildin mi?
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
demek ki bitmis ufuk ama ayrilmak istemiyorsan, deger veriyorsan. yakinlas romantiklesin alevlenir belki, yanar kül olursunuz. cicioe2 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
Threesome.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
@AlperBicen
Haklısın kafamı boşaltıp düşünmek lazım.
@Spare
Kendini haklı gösterip beni haksız göstermesi durumu sıkıyor canımı hacım bu yüzden sinir oluyorum.
@sweetCHIEF
Etkin Cevabını Özelden vericem 😄
@Advance
daral:
I
ironEyE ⭐ 18y
Olur öyle arada.
[
[GM] Spare ⭐ 16y
@AlperBicen
Haklısın kafamı boşaltıp düşünmek lazım.
@Spare
Kendini haklı gösterip beni haksız göstermesi durumu sıkıyor canımı hacım bu yüzden sinir oluyorum.
@sweetCHIEF
Etkin Cevabını Özelden vericem 😄
@Advance
daral:

Aynı sorun şuan da beraber olduğum kişiyle benim aramda da var.
Ben çözüm olarak 1 kez ayrıldım, eğer seviyorsa kendisi gelir dedim. Ayrılma nedenini sorduğunda, sorununu söyledim ve böyle olmuyor dedim. Ya kendini düzeltirsin ya da gidersin dedim... Aklına ne takılıyorsa, bu sorun ileride dahra büyük sorunlar yaratır.
Takıldığın şeyi anında yüzüne söyle ve açıkla zaten bitmeyecek bir ilişkiyse, seviyorsan ve seviliyorsan o kendini düzeltir.
B
BthnCvk ⭐ 16y
Aynı sorun bendede vardı taaki düne kadar.Defalarca ayrılmama rağmen kız benden vazgeçmiyo ama en sonunda dün hattımı değiştirdim ve sonunda rahatladım.Eğer ilişki sıkıcı bir hal almaya başladıysa tek çözüm ayrılık eğer devam edersen soğuk tavırlarınla karşındakinide üzmüş olursun.
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Önce kendinle konuş, (kafanı boşalt sakinleş, tek çözüm ayrılık değil, ne istediğini düşün)
Sonra karşındakiyle konuş, (bazı şeylerin seni gerçekten yıprattığını söyle, değişim lazım de, biraz gelişmeliyiz farklı şeyler yapmalıyız de, ne biliyim hareketleri batıyorsa üstü kapalı da olsa söyle dertlerini, ama ayrılmak istiyor havasında söyleme)
Sonra tekrar kendinle konuş, (oldu mu olacak mı? ben kendimde neyi değiştirebilirim?)
Sonra değişik birşeyler yapın, monotonluğu atın üzerinizden... (Evet değişim vakti)

Herkes değişebilir bunu sakın unutma...

Bu arada lafım sana değil ama genel birşey söylemek istiyorum, günümüzde gördüğüm pek çok ilişki ye, iç, yat, kalk moduna döndü... O hayatının bir parçası olsa da olmasa da hayat sizi sıkacak... Allah aşkına yaaa, Buluşuyorsun, Yemek yiyorsun, (belki Yatıyorsun), sonra yerine yurduna dönüyorsun ve bu döngüyü sürekli tekrarlıyorsan ne bekliyorsun ki ilişkiden... Sinemaya gidiyoruz abi diyen bir arkadaşım vardı, gidiyorsun da ne oluyor değişen birşey yok ki... Sevgilisini sürekli haftasonları tatile götüren bir arkadaşım vardı onlarda ayrıldı... Önemli olan değişik birşey yapmak değil, alışılmadık birşeyler yapmak, her hafta sinemaya gitmek değişiklik değildir, ama bir hafta tiyatroya gitmek bir değişiklik olabilir... Veya her seferinde işi pişirmek önemli değildir... Bir sefer denediniz mi birlikte kahvaltı hazırlayıp yemeyi veya gece sadece yan yan uyumayı...

Kısacası bir periyoda bakan Süreklilikten daha kötü sıkıcı birşey yok insan hayatında...

YOU MUST CHANGE! SHE MUST CHANGE!
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: