Advance OP ⭐ 18y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Avasin ⭐ 17y 14 yil once #2 lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 14 yil once #3 Sevgilisimi yapmıs yani 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xrosower ⭐ 17y 14 yil once #4 😁 altıma zıçtım vallahi ya hahahahahahahahah TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #5 seviyem yetmedi 😳 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance OP ⭐ 18y 14 yil once #6 Sevgilisimi yapmıs yani :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 14 yil once #7 seviyem yetmedi 😳seviye yükseltmeyin beyler çocuk üzülcek 😜 hak etmiş ama 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #8 seviyem yetmedi 😳seviye yükseltmeyin beyler çocuk üzülcek 😜 hak etmiş ama :Dzorladım sonunda anladım lan kim 'Stranger' anlayamamıştım 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil