A Aleral OP ⭐ 18y 18 yil once #1 Yedek Motor 😊Ampül ÇanakTaksi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J Jigsaw ⭐ 19y 18 yil once #2 Tüh ya lanet olsun tamamen şeffaf kalın ve sert plastikten yapılan sandal benim fikrimdi, aralarda metal çubuklardan iskelet de olacaktı. Patentini alacaktım yapmışlar bee. 😜O çanak antenlerin boyalı olduğu yer tam hippi mahalesi olmuş. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 18 yil once #3 ilk resmin mantıgını çözemedim ben ya 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P passion ⭐ 19y 18 yil once #4 ilk resmin mantıgını çözemedim ben ya 😢Aynen ilk resimde biayar war ama bende çözemedim daha!:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P passion ⭐ 19y 18 yil once #5 kayık şekil onla bizim açıklarda gezinlesen göreceklerin pet şişe insan dışkısı ayyakabı vs 😊 türk milletine gelmez yani 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil