Icerige atla
Extraloob

İlginc İsy kesimi :P

· 12 Replies · 1.6K views
S
souldanger01 OP ⭐ 16y
İsyu %100'de buldum , %50ye kdr indirdim hopp masaüstüne attı , baya bir sinirlendim girmicektim gireyimde tebrik edeyim keseni dedim , girdim bi baktım isy %1 hp'si var Charged Squall attım öylesin bana yazdı 😄 baya bi şaşırdım ss yi o yüzden geç çektim:D

12 Replies
E
eLempTRa ⭐ 18y
OMG!! ne şans be 😄 centilmenlik işe yarıyormuş demekki tebrik etmeye giriyon o davranış yüzünden şans sana guluyor millet seni tebrik ediyor 😄
A
Addicted ⭐ 19y
Güzelmiş. Tebrikler 😊
A
oyuna yeni girmişsin herhalde girer girmezmi çıktı

İsyu %100'de buldum , %50ye kdr indirdim hopp masaüstüne attı , baya bir sinirlendim girmicektim gireyimde tebrik edeyim keseni dedim , girdim bi baktım isy %1 si var Charged Squall attım öylesin bana yazdı 😄 baya bi şaşırdım ss yi o yüzden geç çektim:D
S
souldanger01 OP ⭐ 16y
oyuna yeni girmişsin herhalde girer girmezmi çıktı

%100 de bulmuştum %50 ye dogru dc yedim , tkrar girdim öylesine %1 hp'si kalmıs bana yazmaz diye life bile açmadım tek skill yaptım charged squall ama bana yazdı 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben gir çık yaptığında herşey 0'lanıyor diye biliyorum ilginç ne yani sen oyunda olmasan kime yazacaktı bug galiba.
W
WildKing ⭐ 19y
tebrkler xDDDD enteresan %50den %1 e bi adam getirdi oda dc yedi herhalde xD
S
souldanger01 OP ⭐ 16y
Şöyle olabilir ; adamın biri yanımdaki kişiye pk oldu bende ona daldım keser kesmez dc yedim %50 civarları. Artık pk birinden item düşerse yakındakiler dc yiyiyor. Pt'mden 3 kişi falan gelmişti onlarda dc yemiş galiba ama %50 hp'den %1'e kdr birisi yada birileri indirdi ama 1 vuruşta bana yazdı ilginç olan bu 😊
N
Nephertiti ⭐ 19y
ben gir çık yaptığında herşey 0'lanıyor diye biliyorum ilginç ne yani sen oyunda olmasan kime yazacaktı bug galiba.

Yanlıs Biliyorsun okan abicim , son gelen Legend Plus ile birlikte Bu olay kalktı. çıkıp girmessen gider ama girersen ve ölmediyse devam eder

Başıma gelen bir olayıda anlatayım : 110 FF novalı wizardımla arenada lord buldum 1vs1 %70 yptım pk oldular sehre dönüp reverse bastım partide bir baska 110 FF novalı wizard daha vardı oda %70 de geldi , Lifesiz zerkli ben lifeli zerksiz dalmaya devam ve bana yazdı... demek silinmiyor artık 😊
V
Viski ⭐ 18y
tebrkler xDDDD enteresan %50den %1 e bi adam getirdi oda dc yedi herhalde xD

makara: makara:
D
Decoy ⭐ 18y
brezilya dizisi gibi 😆
E
Extrowe ⭐ 16y
brezilya dizisi gibi 😆

😆

Log in to write a reply.