FAzla SAlladım BElki Ama
Beyler
Bleed , impotent , division
Bu zehirleri acıklarmısnız ne işe yararlar
Cok acil XD
İlginç bir soru??--inanmıcaksınız--
· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
çok ilgiç(bilmiyom) sRy santam
ILk defa duydum Very Happy
bunlar ney böyle yaa. nassı bi zehirmiş kahvekeyfi bende alayım biraz onlardan belki canavarlarda işe yarar
impotent division ve bleed karşı tarafın defansını düşürür ve atak arttırır özellikle lighting nukerler için chain lerde harika iş görür
W
wolwerinetr
⭐ 19y
bunlar blade in son combosunda var atagı 2kata artıırır ve yaratıgın az vurmasını saglar bildigim kadarıyla
B
Bordo_Bere
⭐ 19y
FAzla SAlladım BElki Ama
Beyler
Cok acil XD
seni tanıdım sen oynasana com da cod2 oynarken wh ve aim açmıştın ben senin demonu alıp yolladım inş banlanmışındır.
ordaki adım play1993
FAzla SAlladım BElki Ama
Beyler
Cok acil XD
Division :> 73 lv de gelen Blade skilinin son taklasından yer alır. Karsı taraftara ki Karektere yedirdigin anda %50 daha fazla vurmana olanak saglar....
Bleed:> 73 ve 71 skillerinde yer alır,yine BLade skillerine verilen bir olanaktır. karsındaki karektere yedirdigin anda %25 daha fazla vurmana olanak saglar....
impotent:> Bunda 73 skilinde yer alır ve Blade skilinde verilen bir özelliktir yine. Karısındaki Karektere yedirdigin anda %50 veya %25 (Tam olarak hatırlamıyorum) Atagını düşürür..
Bu zehirler tahimimce ya 30sn yada 15sn sürmektedir
Saygılarımla; Raay_jovan
FAzla SAlladım BElki Ama
Beyler
Cok acil XD
Division :> 73 lv de gelen Blade skilinin son taklasından yer alır. Karsı taraftara ki Karektere yedirdigin anda %50 daha fazla vurmana olanak saglar....
Bleed:> 73 ve 71 skillerinde yer alır,yine BLade skillerine verilen bir olanaktır. karsındaki karektere yedirdigin anda %25 daha fazla vurmana olanak saglar....
impotent:> Bunda 73 skilinde yer alır ve Blade skilinde verilen bir özelliktir yine. Karısındaki Karektere yedirdigin anda %50 veya %25 (Tam olarak hatırlamıyorum) Atagını düşürür..
Bu zehirler tahimimce ya 30sn yada 15sn sürmektedir
Saygılarımla; Raay_jovan
extraokk extraokk extraokk extraokk
Ek olarak: status süreleri 30 saniyedir.tutma şansı % 20'dir.
NOT: Bi daha aynı konuyu farklı bölümlere 2-3 defa açmayınız.Bu konunun bot bölümünde ne işi var? Karakter yapılandırma bölümünde olması gerek
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap