D DarqNess OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Gercekten KomiK 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #2 hehe TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O odesca ⭐ 18y 17 yil once #3 Sevdim xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #4 adam duygularını çok iyi ifade etmiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 17 yil once #5 ben YawsaK Görmüstüm 😄 😄 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #6 Siyasetin çizgisinde yürüyoruz ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightMare54 ⭐ 18y 17 yil once #7 ben YawsaK Görmüstüm 😄 :D 😆 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gokhan2413 ⭐ 19y 17 yil once #8 süpermiş bende koyacam oyuna girince TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DarqNess OP ⭐ 18y 17 yil once #9 süpermiş bende koyacam oyuna girince😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #10 hehe ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A altanyunus ⭐ 19y 17 yil once #11 benim sylph 😊 var adı ısyutaru 😄 benzio kanatlı manatlı arada saka yapiorum gelin ısu cıkartacam die 😄 peti cıkarıorum arkadasların önüne haha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil