Icerige atla
Extraloob

ilginç bir olay

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
C
CHaKaLL OP ⭐ 19y
Az önce nerden geldiğini bilmediğim bir element yaptığımız çöplerden gelmiş inventory ye.Gördüğümde çok ama çok şaşırdım hala daha da şaşırıyorum çünkü earth 10 water 10 fire5 wind 5 elemntleri yaptığını gördüm ve bir anlam veremedim.sizce 10d elemnt nasıl olduda inventory ye geldi? ( 85-87 lik kuşlarda kasıyorum) fikri olan var mı ? 😕
11 Yanıt
Y
yeonyang ⭐ 19y
8d varken 9d elementler cikiyordu, gayet normal (x 10d elementleri bi kenara sakla 10d gelince cok para yapacaklar..
C
CHaKaLL OP ⭐ 19y
Başka 10d element düşüren varmı böyle bir şeye tanık olan?8D varken 9D elemtn çıkıyor du ama şu anlık anormal birşey.çünkü 1 saat öncesine kadar 85-87 lik kuşlardan 10 D element düşmüyordu.ve ilgin olan yanı ise sadece 1 tane düştü.ben bunda gayet normal bir yan görenmiyorum bence gayet ilginç birşey 😄
F
shaitan da düşen çöp 10dg element veriyor kastığın yerin yakınlarında shaitan öldüyse veya biri o çöpü alıp sonra yere attıysa senin inventoryne gelmiş olabilir
Y
yeonyang ⭐ 19y
Yakininda shaitan cikmis olabilir ve tavsanin (varsa) toplamistir belki (x ama 85-87lerden 5-6 cesit alchemy material düsüyor hepsinden farkli element cikiyor..
X
Xanthos ⭐ 19y
shaitan da düşen çöp 10dg element veriyor kastığın yerin yakınlarında shaitan öldüyse veya biri o çöpü alıp sonra yere attıysa senin inventoryne gelmiş olabilir
🍺
C
CHaKaLL OP ⭐ 19y
hmm gerçekten şeytandan element düştüğünü bilmiyordum ve ilk defa duyduğum için garip geldi 😄 teşekkür ederim merakımı giderdiğiniz için 😄
B
brkcn ⭐ 18y
bende bilgilendim saolun
D
DanTe__ ⭐ 17y
Saklama ya ne işine yarıcak 10 dg gelince ztn yaparsın
M
MainMagic ⭐ 18y
Saklama ya ne işine yarıcak 10 dg gelince ztn yaparsın

saklasın gelince anında kullanır hatta baya bi biriktirirse satabilir.9D geldiğinde çok işe yaramıştı. buda .yle olacak.legent7 geldğinde fazlasını satr kötü mü
M
Misproject ⭐ 19y

🙄 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: