İyice üşüttü
- Resim Silinmiş.
İlginç
· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Ordaki SuRMeLeLi cok zavallı bir insandır ks atanlara pk oluyor xD Yaşı büyük ama aklı kücük.
Ordaki SuRMeLeLi cok zavallı bir insandır ks atanlara pk oluyor xD Yaşı büyük ama aklı kücük.
alaka ?
Yırtık don misali
Yırtık don misali
Benzetmeye gel 😆 makara: makara:
en azından birisi büyük 😗
Şöyle bi fıkra var tam yeri
Bir köylü köyden yola çıkmış tarlalarına bi bakmış nasrettin hoca bi ağacın dalında oturuyo Köylü demiş:
-Hoca napıyosun göl hiç maya tutarmı!
Hoca:
-Napalım parayı veren düdüğü çalar demiş xD
Yani misal bu herkes ayrı telden ^^
Bir köylü köyden yola çıkmış tarlalarına bi bakmış nasrettin hoca bi ağacın dalında oturuyo Köylü demiş:
-Hoca napıyosun göl hiç maya tutarmı!
Hoca:
-Napalım parayı veren düdüğü çalar demiş xD
Yani misal bu herkes ayrı telden ^^
en azından birisi büyük 😗
OffOff lafa bak 😁
Arjantinde 1-0 aldı zar zor 😜 auhauha
herkes saçmalıyor bi tane de benden
pff bugün konser var gidecek adam bulamıyorum ya gelen var mı ?
pff bugün konser var gidecek adam bulamıyorum ya gelen var mı ?
Ya ne olcak bu Türkiye'nin hali ?
uyarı yapıldığı halde konu dışında gereksiz yorum yapıldığı için 2 kişi birer saatliğine siteden uzaklaştırılmıştır.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
gerçekten ilginç bi durum =) zaten str tablet bulamıorum çarımın itemine str basamıoyrum alchemy iice gıcık etti bni xD
Too bundan sonra konu açmamaya yemin etti xD
Phy basmaya mı çalıştın ki
Phy basmaya mı çalıştın ki
Reinforce denedim alakasız bişey yazdı
Tahminimce magical reinforce stone basacağına,physical reinforce stone bastın. Haliyle de böyle bir tablo ortaya çıktı.
.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap